Acasa | Actualitate | Vicele Alexandru Dunel sfidează până și morții. Și-a tras loc de veci chiar în centrul Cimitirului Eroilor

Vicele Alexandru Dunel sfidează până și morții. Și-a tras loc de veci chiar în centrul Cimitirului Eroilor

dunel

Paraziții din administrația locală caută să profite din orice. Pentru ei, nu există limite când vine vorba să își tragă partea. Dovadă este ultimul act de nesimțire al viceprimarului Alexandru Dunel, despre care presa locală a relatat astăzi. Omul și-a tras un loc de veci în buricul Cimitirului Eroilor, parcă vrând să ne sfideze.

Prin relaţiile pe care natura funcţiei ocupate anterior numirii sale ca viceprimar i le-a conferit, aceea de angajat al Urbis Serv, unde răspundea de Ştrandul Tineretului , el a obţinut un loc de veci pe care şi-a ridicat un monument funerar, situat exact în buricul Cimitirul Eroilor, în faţa bisericii, iar pentru ridicarea edificiului a fost necesară distrugerea unor garduri vii, precum şi mutarea pompei cu apă, scrie Opinia de astăzi.

Aceasta în timp ce crucile eroilor români căzuţi pe câmpurile de luptă din cele două războaie mondiale zac căzute la pământ, iar mormintele oamenilor simpli care au obţinut cu greu un loc de veci în cimitir sunt atât de înghesuite încât este o aventură să ajungi la destinaţie cu hainele nesfâşiate de gardurile care împrejmuiesc mormintele. Iar un om obişnuit, dacă doreşte să obţină un loc de veci în timpul vieţii, trebuie să dea bani grei ,,samsarilor de morminte”.

Nici legalitatea demersului viceprimarului Alexandru Dunel de a obţine locul de veci respectiv nu este foarte clară. Directorul Urbis Serv, Petre Burada, a declarat pentru TV Buzău că, din cauza lisei acute a locurilor de veci, nu este posibilă atribuirea unui asemenea loc decât ,,cu mortul pe masă“.

Din punctul de vedere al viceprimarului Alexandru Dunel, lucrurile sunt mult mai simple: „Mă învârt şi eu prin Primăria asta de vreo 20 de ani. Nu am luat că nu au fost, acum dacă s-a făcut extinderea asta, eu nu cred că sunt de condamnat că mi-am luat şi eu un loc de veci. Mi se pare o normalitate, a fost oportunitatea asta, am luat acum, că s-a ivit şi s-a făcut această extindere. Nu mi se pare ceva deplasat”, a spus Alexandru Dunel la TV Buzău.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com