Acasa | Actualitate | Un preot din Buzău îi cheamă pe tineri în biserică duminică seară, la ora producerii tragediei „Colectiv”

Un preot din Buzău îi cheamă pe tineri în biserică duminică seară, la ora producerii tragediei „Colectiv”

14523000_1302154009815512_7664232855174688802_n

Reverberaţii ale celui mai grav incendiu produs vreodată în România. La fix un an de la izbucnirea tragediei din clubul Colectiv, un preot din Buzău îi cheamă pe tineri în biserică pentru a lua parte la slujba de pomenire a celor 64 de victime decedate în urma arsurilor.

Preotul Romeo Ene de la biserica „Sfântul Dumitru” de pe strada Parâng, nr. 26, lansează un apel către toți tinerii buzoieni care doresc să aprindă o lumânare pentru cei care au pierit în cumplitul incendiu și să se roage pentru cei ce încă suferă, în spitale sau acasă, de pe urma rănilor. Tinerii sunt așteptați în biserică fix la ora producerii tragediei, 22:30:

„Se va oficia o slujbă de pomenire (parastas) pentru tinerii care și-au pierdut viața și se vor pomeni toate cele 64 de nume. Ulterior, se vor rosti rugăciuni pentru cei care sunt încă in spitale sau sunt în recuperare. La sfârşit, nu se va rosti nicio predică. Considerăm noi că s-au spus destule si mai cuviincios ar fi pentru ei să se păstreze tăcerea. Începem slujba fix la ora la care s-a declanşat „infernul”., a precizat, pentru Reporter Buzoian, tânărul paroh Romeo Ene.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com