Acasa | Actualitate | Un mort și doi răniți, bilanțul unui accident produs pe E 85

Un mort și doi răniți, bilanțul unui accident produs pe E 85

ACCID

Un accident grav, soldat cu un mort și doi răniți, s-a produs pe drumul european E85, la Limpeziș. În timp ce mergea dinspre București către Buzău, un bărbat de 55 de ani a adormit la volan iar mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe marginea drumului. O bătrână de 80 de ani, pasageră pe bancheta din spate a murit pe loc.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe drumul european 85. Bărbatul de 55 de ani împreună cu soţia şi soacra acestuia mergeau dinspre Bucureşti spre Buzău. După ce a trecut prin localitatea Limpeziș, șoferul a ațipit pentru câteva secunde, moment în care a scăpat mașina de sub control.

Autoturismul a intrat pe contrasens și s-a răsturnat în șantul de pe marginea drumului. În urma impactului atât șoferul cât și soția acestuia au suferit răni ușoare. Aceştia au fost transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul Judeţean Buzău. Din păcate, pentru soacra lui, aflată pe bancheta din spate, nu s-a mai putut face nimic.

Șoferul vinovat de accident va fi cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Din cauza accidentului, traficul pe drumul european 85 a fost restricționat pe un fir pe timpul cercetărilor.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com