Acasa | Actualitate | Un loc de taină al lui Boşcodeală, călcat de procurori şi de mascaţi

Un loc de taină al lui Boşcodeală, călcat de procurori şi de mascaţi

constanmtin-boscodeala-610x407

Procurorii au făcut percheziții, miercuri dimineața, la complexul Rin Hotel de pe Calea Văcărești din Capitală, precum și la alte puncte de lucru din București și din Ilfov. Imobilul fraților Negoiță a devenit faimos printre buzoieni după ce fostul primar al Buzăului Constantin Boșcodeală (54 de ani), a apărut într-un videoclip porno de 15 minute, filmat într-o cameră de la etaj, alături de două tinere studente.

Afacerile imobiliare ale fraților Robert și Ionuț Negoiță au fost „călcate” de procurorii Parchetului Curții de Apel București, pe listă fiind şi Hotelul Rin unde fostul edil Boșcodeală obişnuia să-şi facă de cap cu prostituate.

Oamenii legii au luat miercuri la puricat actele de la mai multe societăți comerciale controlate de cei doi frați suspectaţi de evaziune fiscală.

Potrivit unor surse prejudiciul creat prin neplata TVA s-ar ridica la aproximativ cinci milioane de euro. Inspectoratul General al Poliției Române a precizat, miercuri dimineața, într-un comunicat de presă că au loc percheziții la punctele de lucru ale unor societăți comerciale care activează în domeniul construcției de ansambluri rezidențiale și hoteluri, într-un dosar de evaziune fiscală.

„În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de rambursări ilegale de T.V.A. și de evaziune fiscală, fapte prevăzute și pedepsite de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, care au fost comise prin intermediul unor societăți comerciale ce desfășoară activități în domeniul construcției de ansambluri rezidențiale și hoteluri”, precizează IGPR.

Într-un filmuleţ dat publicităţii în ianuarie 2016 Boșcodeală întreține relații sexuale cu două studente la Rin Hotel, iar din conversația purtată între ei reiese faptul că pe una din fete o cunoaşte de mai mult timp.

Deocamdată nu s-a început urmărirea penală față de nicio persoană, însă tot surse de încrede ne-au confirmat că Boşcodeală poate sta liniştit întrucât Starul din Buzău a fost un bun platnic şi a achitat de fiecare dată consumaţia.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com