Acasa | Politic | Un lider PMP îl descrie pe Toma ca pe un “Pinochio” al politicii locale

Un lider PMP îl descrie pe Toma ca pe un “Pinochio” al politicii locale

adrian mocanu

Deputatul Adrian Mocanu, lider al filialei PMP Buzău şi-a luat în serios rolul de lider al firavei opoziţii după fraternizarea filialei PNL cu noul primar PSD-ist Constantin Toma.Opoziţia din CLM a fost practic anihilată cu excepţia consilierilor PMP care refuză să mai aprobe iniţiativele cu cântec promovate de către o administraţie complet înroşită de foştii comunişti ajunşi iar la butoane.

Adrian Mocanu taxează fiecare inepţie venită din rândul noiii conduceri spre satisfacţia funcţionarilor publici şi a poliţiştilor locali afectaţi de recentele măsuri de austeritate implementate după ureche de administraţia Toma.

Mesajul deputatului Adrian Mocanu atinge o coardă sensibilă mai ales în rândul votanţilor PSD care s-au simţit trădaţi imediat după instalarea lui Toma la Palatul Comunal.

Cei mai mulţi dintre funcţionarii din administraţia locală care l-au votat pe Constantin Toma au constatat încă din luna iunie că sunt jignţi, ameninţaţi şi umiliţi în fiecare zi.

Deşi planurile noului edil au fost devoalate încă din luna mai în plină campanie electorală,Constantin Toma a negat atunci orice intenţie care ar conduce la măsuri punitive împotriva funcţionarilor şi poliţiştilor locali.

Pentru că realitatea este alta acum la nivelul administraţiei municipiului,deputatul Adrian Mocanu atacă derapajele primarului Constantin Toma şi îl cataloghează pe acesta ca fiind un mincinos.

“Este greu de expus in cuvinte sentimentul pe care il ai cand vezi interviurile cu politistii locali buzoieni din filmuletul postat pe NEWSBUZAU. Suntem siguri insa ca sunt evidente minciunile lui Toma Constantin si modul necinstit in care acesta a imbracat mediatic o lovitura penala pe care o da Politiei Locale sub o forma aparent corecta, aceea a adunarii de fonduri la bugetul local. Oamenii intervievati stau cu spatele la camera, nu pentru ca le este rusine sau pentru ca ar fi facut ceva ilegal, ci pentru ca le este TEAMA de acest om impins de PSD la Primaria Buzau. Toma a aruncat public vorbe neadevarate despre salariile uriase ale politistilor locali, iata ca realitatea il contrazice. Toma a vorbit despre nelegalitatea angajarilor la Politia Locala, el neavand acest drept. Zilele acestea am aflat de ce ii vrea Toma concediati pe politisti: pentru a face loc firmelor private de paza. E strigator la cer!
PMP Buzau va apara drepturile calcate in picioare ale angajatilor Politiei Locale prin toate mijloacele posibile!”, a declarat Adrian Mocanu într-un comunicat postat astăzi pe facebook.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com