Acasa | Actualitate | Un buzoian îl urechează pe Făcăleț pentru că a sluțit orașul

Un buzoian îl urechează pe Făcăleț pentru că a sluțit orașul

646x404-3

Adrian Burceag, un buzoian cu simțul răspunderii și al esteticului a constatat cu amărăciune că una a promis Făcăleț în campanie și alta face în realitate. În preajma sărbătorilor bărbatul simte pe pielea lui că e rost de trădare și nu e chip să scape de promiscuitatea care se perpetuează an de an în centrul municipiului.

Supărat de atitudinea lui nea gheremez, care le dă voie comercianților să-și facă de cap și să-și își amplaseze tarabele pe unde poftesc, domnul Burceag s-a hotărât să-l ia la bani mărunți pe edilul gogoman care pare că a devenit dintr-o dată foarte permisiv și îngăduitor.

Motivul pentru care târg de sezon din centru seamănă în acest an cu menajeria unui circ e legat pe lângă caracterul găunos și de campania electorală. Ce credeai domle că primarul vrea să se pună rău cu ăia pe care abia i-a lungat din fața Pieței Centrale? Stai cuminte Adriene că n-o să te bage nimeni în seamă până după 11 decembrie pentru că au oamenii nevoie de voturi. Voi proștii mai stați la rând că ăia sunt mai răi decât cumpărătorii că au ajuns să nu mai aibă ce mânca.

Până primești mata răspuns pe legea 544 vine revelionul și hai pa că v-a păcălit și ăsta că vă dă miere pe pâine.
,,Domnule Primar, Subsemnatul Burceag Adrian, vă rog să dispuneți compartimentelor specializate din Primăria Municipiului Buzău comunicarea următoarelor informații referitoare la amplasarea punctelor de vânzare de pe str. Bistriței: planul pentru care s-a emis acordul de ocupare a domeniului public, din care să reiasă amplasamentele fiecărui punct precum și dimensiunile acestora; persoanele responsabile cu avizarea și emiterea acestor acorduri de ocupare a domeniului public; temeiul legal în baza cărora a fost emis acest acord, precum și respectarea normelor ISU privind aceste amplasamente; prețul pentru care se permite ocuparea domeniului public; modul în care s-a făcut publicarea acestei acțiuni și criteriile de acordare; gama de produse autorizată la vânzare în aceste puncte, din care să reiasă necesitatea acestor puncte și imposibilitatea cetățenilor de a le procura din magazinele specializate amplasate pe strada Cuza Vodă. Din păcate, se observă ignorarea în totalitate a prevede­rilor din proiectul de hotărâre «Regulamentului privind amplasarea si desfășurarea acti­vi­tăților de comerț stradal în municipiul Buzău». Solicit aceste informații în baza Legii 52/2003 privind «Transparența decizională în administrația publică», precum și în baza Legii 544/2001 privind accesul la informațiile de interes ­pu­blic”.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com