Acasa | Politic | Uite cu cine s-a înhăitat PSD: Eugen Nicolicea, derbedeul din Parlament, a fost dat afară dintr-o emisiune TV pentru că a jignit un ziarist

Uite cu cine s-a înhăitat PSD: Eugen Nicolicea, derbedeul din Parlament, a fost dat afară dintr-o emisiune TV pentru că a jignit un ziarist

nicolicea

Derbedeii din politică au impresia că își pot permite multe. Jignesc pe cine vor, pentru că simt că sunt dumnezei peste un popor mai mult decât tolerant. Un exemplu ni-l dă golanul adoptat recent de PSD, Eugen Nicolicea, un jurist ratat, ajutat de buzoieni să ia salariu baban de parlamentar, care a ajuns să jignească în stânga și-n dreapta dacă este deranjat. A comis-o rău de tot, într-o emisiuine la Digi24, când l-a porcăit pe jurnalistul Moise Guran în fel și chip.

Deputatul care venea la Buzău doar ca să mănânce pomana porcului la Bistro Junior a fost dat afară din studioul Digi24, de Cosmin Prelipceanu, realizatorul emisiunii Jurnalul de seară. Incidentul s-a produs după ora 21.00 când Moise Guran a intrat în direct pentru a comenta principalele evenimente ale zilei. Discuția în contradictoriu a pornit de la decizia CCR pe subiectul abuzului în serviciu, care ar trebui să se dea miercuri.

Eugen Nicolicea:

„Ca candidat e o cacofonie și văd că candidezi cu gura plină”, a fost o primă reacție pentru Moise Guran, care spusese despre Nicolicea „că a candidat la Severin”.

„Eu nu am văzut în viața mea un reporter sau ce zici tu că ești să vorbească prostii cu atâta siguranță. Ia spune-mi mie ce am făcu eu, cu subiect și predicat, că ai spus numai prostii… Râzi ca fraierul”

„Vorbești prostii cu gura plină”, și-a continuat atacul Eugen Nicolicea.

Moise Guran: „Nivelul discuției este mult prea jos”

Nicolicea: „Ascultă aicea, obrăznicături ca tine ajung mereu pe post. Și faptul că vorbești cu gura mare nu înseamnă neapărat că ai și dreptate.”

La un moment dat, pe lângă Prelipceanu, inclusiv un alt invitat a încercat să-l liniștească pe Eugen Nicolicea.

„Nici eu nu am venit aici să găsesc un psihopat ca el. Habar n-are de nimic”, a mai adăugat Nicolicea.

Prelipceanu: „Eu v-am tratat cu tot respectul pe care îl meritați. (…) Domnule Nicolicea, din acest moment nu mai aveți ce căuta în acest studio”.

„Bine, eu am să sesizez CNA-ul”, a răspun acesta în timp ce părăsea studioul.

„Nu vă permit să veniți la noi în studio și să ne jigniți. Nu permit acest vocabular, domnule Nicolicea”, i-a mai spus Prelipceanu.

„Domnule Nicolicea, telespectatorii noștri sunte mai inteligenți decât cei cu care sunteți obișnuit dumneavoastră”

PS Despre nesimțirea din comportamentul lui Nicolicea s-au convins și liderii PSD din Buzău însă cu toate astea au acceptat cu seninătate să le fie coleg.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com