Acasa | Actualitate | Treabă de mântuială pe strada Viilor și aleea Plopilor! De ce s-au oprit lucrările la aceste străzi

Treabă de mântuială pe strada Viilor și aleea Plopilor! De ce s-au oprit lucrările la aceste străzi

 

Pentru că la Primărie s-a hotărât să nu se mai îngroape banii aiurea în plombele de pe străzi, câteva dintre acestea vor fi pregătite pentru asfaltarea de primăvară. Lucrările au demarat în trombă pe două dintre strazi şi tot aşa de repede s-au şi oprit.

strada-plopului-1O hotărâre a primarului municipiului a schimbat destinaţia unor bani care urmau să fie cheltuiţi pentru astuparea găurilor din carosabilul de pe mai multe străzi din oraş. Decât să îngroape aceşti bani în plombe, edilii s-au gândit să pregătească unele dintre străzi pentru asfaltarea din primăvara viitoare.

Lucrările au început cu entuziasm şi, oarecum, în grabă, pe străzile Viilor şi Aleea Plopilor. Dar, după primele hei-rup-uri, utilajele au tras pe dreapta şi muncitorii s-au sprijinit în cozile lopeţilor.

Viceprimarul Ionuţ Apostu explică celor care locuiesc pe aceste străzi de ce au fost stopate lucrările.

În concluzie, lucrările au fost oprite temporar pentru că au fost demarate cam în pripă. Toate problemele amintite de viceprimar ar fi trebuit rezolvate înainte, inclusiv autorizaţia de construcţie.

Vestea bună este că se va lucra din nou, iar riveranii vor avea posibilitatea să-şi scoată autoturismele de prin curţi, unde au rămas blocate de câteva zile.

În cel mai scurt timp, pe străzile unde au început lucrările se vor face săpături la 40 de centimetri adâncime, apoi vor fi aşternute straturile succesive în vederea pregătirii pentru asfaltare.

După aceste proceduri se va aştepta primăvara, când vor fi aşternute covoare asfaltice de calitate şi locuitorii vor scăpa de teroarea prafului gros şi a noroaielor cleioase.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com