Acasa | Actualitate | Toma: Gigacaloria va costa tot la fel. Avem alegeri anul acesta!

Toma: Gigacaloria va costa tot la fel. Avem alegeri anul acesta!

image-2016-06-6-21056691-70-constantin-toma

Edilul-şef Constantin Toma s-a referit in conferinta de presa de dupa sedinta CLM de joi şi la problema încălzirii centra­lizate, mai precis a problemei gigacaloriei care s-ar putea modifica în sensul scumpirii, deoarece municipalitatea face acum un efort prea mare pentru susţinerea subvenţiei.

Toma a explicat însă, cu umor că până la sfîrşitul anului „va costa tot la fel pentru că avem alegeri anul ăsta! Buzoienii însă trebuie să se pregătească pentru că nu putem sta cu una dintre cele mai ieftine gigacalorii din România, în condiţiile în care abia se acoperă plata gigacaloriei pe care o luau de la Ecogen, 185 lei; o cumpăram cu 185 lei; practic o dăm cetăţeanului, ea costînd peste 441 lei. Dacă va creşte, va creşte în nişte etape, vom vedea, pentru că avem o situaţie foarte proastă financiară, la RAM am avea foarte, foarte mari datorii către bănci, către bugetul statului”, a mai afirmat Constantin Toma.
Cum stă Palatul Comunal cu datoriile

Şeful de la Palatul Comunal a vorbit şi despre stadiul datoriilor Primăriei:

„Ce vă pot anunţa în premieră este că, am speranţa ca pînă la sfîrşitul acestui an să putem plăti datoriile pe care le-am preluat de anul trecut, respectiv peste 5 milioane de euro. Am reuşit să ţinem sub control arieratele, adică plăţile mai vechi de 90 de zile. Nu s-a mai întârziat absolut deloc cu plata acestor datorii.

Vreau să vă spun că municipiul Buzău a pierdut 1 milion de euro, penalizare de la Ministerul Finanţelor, pentru că a avut arierate foarte mari. Pînă la sfîrşitul anului ne-am făcut o socoteală, putem plăti aceşti bani astfel încît la începutul anului viitor să plecăm curaţi şi să ne gîndim că putem să demarăm aceste proiecte“, a zis, printre altele, edilul-şef.

Sursa: sansanews.ro

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com