Acasa | Actualitate | Toma anunță când își va da demisia : “Deja m-am săturat până-n gât…

Toma anunță când își va da demisia : “Deja m-am săturat până-n gât…

ttttt

Sătul de-atâta muncă fără rezultat dar şi de înjurăturile copioase ale nemulţumiţilor, Toma îi urechează pe buzoienii care nu mai cred în el şi-i ameninţă că-şi dă demisia. În replică, oamenii scandalizaţi de aberaţiile cu care se confruntă zilnic pe plan local îi cer lui Toma să-şi dea demisia mai repede, unii fiind convişi că şi peste trei ani va fi la fel ba chiar mai rău decât acum.

Toma a debitat acest discurs sforăitor zilele trecute, chiar în aula Prefecturii, în timp ce încerca să explice nereallizările, dar şi de ce şi-a pierdut timpul un an de zile într-unul din războaiele cu poliţiştii locali, declanşate doar de o ambiţie menită să îmbogăţească firmele de pază ale prietenilor de afaceri, angajate la şcoli.  La ședința de la prefectură convocată zilele trecute , Toma s-a dat lovit de-atâta muncă…

“Mă întâlnesc zilnic cu oameni de afaceri care îmi spun că nu au suficienți oameni la firmele lor. De-asta le spun celor 300 de polițiști locali, haideți oameni buni la muncă, că e destulă, nu vă mai cramponați de aceste posturi călduțe de la primărie. De ce nici măcar unul dintre voi, din cei 300, n-a acceptat să meargă pe un post similar la o firmă privată de pază ? Eu lucrez câte 12-14 ore pe zi! Știu și domnii polițiști locali că vin în fiecare zi la ora șase dimineața la primărie. Și plec la șase seara, uneori la opt sau mai târziu. Trag din răsputeri ca zecile de mii de buzoieni tăcuți, care muncesc și ei pe brânci, în special la privat, să trăiască într-un oraș mai frumos. Dacă nu sunt lăsat în pace să-mi fac treaba, demisionez. N-am venit la primărie să stau comod pe scaun, să cheltui toți banii din taxe și impozite pe subvenții, iar în Buzău să nu se miște nimic”.

Cine nu te-a lăsat în pace să-ţi faci treaba nene, am spune noi? Zi-ne şi nouă cu subiect şi predicat că crăpăm de ciudă nu alta. Cine-s ăia, Mafia, Yakuza, Camora, dă pe goarnă, nu ne mai ţine în suspans,  să aflăm şi noi şi instituţiile statului, ca să luăm măsuri, ce toate alea. N-ai venit la primărie să cheltuieşti dar cam asta ai făcut nene Iancule, ai bulit banii vacii cum s-ar spune, adică banii noştrii. Păi mai ştii mata pe ce? Anul trecut pe vremea asta Fănică Bârlă aşa cum a fost el făcea parcări şi asfalta în disperare şi nu se mai plângea că n-are bani. Acum mata zici că n-ai .Pe ce i-ai cheltuit?  Hai că-ţi aducem noi aminte. Cine a plătit în paralel şi salariile la 300 de poliţişti locali şi la firmele de pază? Cine a irosit banul public până acum, cu circul din piaţa Dacia de sărbători şi cu toate pomenile pe care le-aţi făcut la alegeri? Şi câte şi mai câte…

Dar să revenim la isprăvile lui Toma de la şedinţa cu pricina, unde acesta a lăsat lumea mască.

Deja m-am săturat până-n gât de acest subiect. În loc să mă ocup de lucruri importante pentru dezvoltarea acestui oraș, pierdem vremea și banii cu acești oameni (cu poliţiştii locali) care vor musai să fie angajați la primărie, deși nu mai avem nevoie de ei. Deja sunt buzoieni care spun că a trecut un an de la preluarea mandatului și nu am făcut mare lucru. Păi, dacă pierd vremea aiurea pentru a scăpa de „sistemul” Boșcodeală! S-au angajat oameni cu nemiluita în primărie și societățile din subordine doar pentru a se dispune de o masă de manevră la vot! Uitați-vă și voi, Buzăul e cel mai urât oraș din țară la acest nivel. În loc să asfaltăm străzile, să facem padocuri pentru câinii vagabonzi, să punem bani pentru proiecte de atragere a fondurilor europene, sunt atâtea lucruri importante și frumoase de făcut, noi îi cheltuim pe salariile unora care nu vor să muncească” zice Toma.

Păi nu mai ai nevoie de poliţiştii locali dar ai nevoie de firmele private de pază am adăuga noi. De ce-i îndemni p-ăia să plece de la poliţia locală şi să se angajeze la privat tot la firma de pază că e ciudat rău. Sincer chiar că nu mai înţelegem nimic din poliloghia asta. Căci asta a făcut domnul primar ales a dat afară 300 de poliţişti locali şi a angajat în locul lor firme de pază private pe bani mai mulţi.

În plus am mai adăuga noi nene Iancule, cine te-a oprit pe dumneata să faci toate aceste lucruri frumoase timp de un an? Cumva noi, sau plătitorii de taxe şi impozite? Hai spune tot adevărul că  mata nu te-ai războit doar doar cu ăştia de un an de zile. Măcar recunoşti că ţi-ai pierdut timpul cu prostii , în loc să mişti ceva pentru buzoienii de rând, să le astupi gropile din asflat , să tai iarba din parcuri, să strangi gunoaiele de pe străzi şi multe altele. Dar de unde să-ţi mai rămâie timp şi pentru lucrurile care ne umplu de nervi dacă dumneata ai fost preocupat cu războiul cu Compania de Apă, cu vânzătorii de cărţi, cu Urbisul, cu RAM-ul, cu tarabagii, cu semafoarele, cu trecerile de pietoni, cu falimentele firmelor personale? Cine şade de atâtea luni prin sălile de judecată, cine face circ şi scandal în toate instituţiile? Cine a făcut plombe de mântuială , cine a făcut planuri pentru Muzeul Calului, cine s-a pornit să-i pedepsească pe oameni să le ia locurile de parcare şi să nu-i mai lase să-şi usuce rufele pe sârme? Cine te-a pus să te plimbi o lună prin Asia în timp ce noi ne rupeam roţile în gropi? Te-am pus noi să faci toate astea? Spune tot adevăru nene că pe dumneata te-a interesat doar să faci circ, să pui mâna pe afacerile profitabile, să dai oameni neviinovaţi afară, să închei alte contracte cu clientela dumitale şi nu să faci ceva pentru amărâţii ăştia ca noi. Asta înţelegem noi de la buzoienii care se plâng şi comentează în valuri la postările pe care le faci dumneata pe net.

Dar cei care au realizat că de un an nu s-a mişcat nimic la Buzău, nu s-au lăsat impresionaţi de vrăjelile primarului Toma, care şi-a motivat neputinţa aruncând vina pe tot felul de inamici şi fantome ale trecutului, ca vechiul sistem Boşcodeală, sau salariile plătite şi poliţiştilor locali şi firmelor de pază ale prietenilor de afaceri. Buzoienii cred însă că dacă Toma s-ar ţine de cuvânt şi şi-ar da bărbăteşte demisia ar fi cel mai frumos cadou pe care primarul il poate face oraşului.

Iată ce comentarii au făcut buzoienii după ce au citit declaraţiile luiToma

  • juliana 21/05/2017 la 22:23

A avut destul timp sa facă ceva dar dl.primar nu a facut decat scandal. E un haos total in Bz si deja il plângem pe Boscodeala, eu una il regret . Am un sentiment de nesiguranță si deznădejde. Este atât de nervos si frustrat încât nu mi mai inspira încredere. Nu avem nevoie de scandal avem nevoie de stabilitate si liniste. Sunt convinsă ca si peste trei ani vom fi tot asa sau mai rău. Am crezut in dansul dar nu mai cred nimic din ce spune. Păcat!

  • andru 21/05/2017 la 20:16

Ce care faceti aprecieri la adresa Domnului Toma sau ii laudati marile realizari poate dati se ceva exemple ,dar va rog sa nu spuneti nimic de semafoare,treceri de pietoni si giratorii ca ma ia nervii.

Poate vedeti gropi ,iarba netunsa ,unele parcari ca dupa bombardament , si sa nu mai amintesc de scandalurile nesfarsite (cu unele entitati ale orasului) din cauza carora se vor pierde voturi la greu.Poate cineva vede asta.Sper sa nu .

ERA SA UIT ,DE CE VREA DOMNUL PRIMAR SA ANGAJEZE FIRMA DE AVOCATURA CAND PE NOUA ORGANIGRAMA FIGUREAZA 13 LOCURI DE JURISTI , DE CEEEEEEEE ????

Anonim 21/05/2017 la 18:41

Mai bine…..da-ti demisia….e mai bine crede mă.Esti un șarlatan care ai distrus tot în Buzău, până să fi Primar

  • Barbu 21/05/2017 la 17:44

Buzaul este frumos Oras plin de crestini ortodoxi dar nu sunt respectati – li se incalca drepturile, nu sunt respectati – in Buzau sunt parveniti cu interese separat ascunse.Intrarile din acest oras sunt foarte urate si arata nesiguranta cetateanului – nedreptatea, separatismul si foarte mult inselaciunea. Am vazut facandu-se afaceri pe centura Buzaului adica transbordand marfa la negru din masina in masina s.a. Paza este slaba siguranta cetateanului lipseste cu desavarsire.

Tudor Mihaita Danut Pai doar vorbe de făcut nu sa făcut nimic doar interesele sa reușit pana acum 

Romulus Nicolae Pirpiliu Câți ani trebuie să treacă? Domnule Primar!

Bianca-Gabriela Stancu Asteptati voi mult si bine să se facă ceva…..

Vasile Traian Avem un oraș frumos cu oameni respectoși dar aveam cel mai urât primar la chip și la suflet din din lume. Care nu face nimic bun pentru cetățenii orașului.

Robu Laur Romeo Atunci, cand faci lucrurile de mantuiala si cu carpeli, adevarat graiesti : oras urat …. drum bun si cale batuta !!!

Vasile Traian Adevărat singur soluție DEMISIA DE ONOARE.

Nelu Ilie Succes la furaciuni si comisioane …..cu gasca lui

Florea Gheorghe Pentru anul acesta a anuntat ca are de cheltuit 10 milioane de euro…..banet, frate! Este gata luna mai si nu s-a intamplat nimimc. Nu sunt doar vorbe pana acum?

Valerica Rotaru Domnule primar,daca vreti sa stiti si altii muncesc 12ore sau mai mult in afara serviciului,ca sa poata trai decent,asa ca nu va mai vaitati ca munciti mult.Si cum se poate,ca dupa 23 de ani de serviciu,sa fi dat afara fara sa fi gresit cu nimic.

Nelu Ilie Eiii d le primar dupa ce ai bagat in somaj pe toti de la grup romet si ai bagat o in insolventa ai venit cu un noroc fantastic ….nu meritai cat ai fost senator nu ai facut nimic pentru oras ……sa le fie rusine laudatorilor de mai sus ….unii platiti

Nelu Ilie De un an numai scandal faci ….ai ingrozit primaria ….ai pe constiinta o femeie care a murit de amenintarile tale dar haimanalele care te lauda nu vor sa auda ….te lauda

Maria Grama Noi nu sintem haimanale si nici nu laudam vezi cum vorbesti da dovada de civilizatie eu locuesc in Spania ñu.l cunosc pe domnul primar ,numai ca dorim cu totii sa se schimbe ceva .

Nelu Ilie Doamna grama maria recunosti ca nu cunosti specia toma si te bagi in seama rusinos din partea d tale can vii in romania mergi cu o floare la mormantul acelei femeicare a murit de amenintarile lui ..era sef birou

Grigore Ion Foarte tare succes în continuare

Nelu Ilie Succes la furat cu gasca din psd ….rusine

Grigore Ion De ce l-ați ales?

Nelu Ilie Nimic nu sa facut ….numai promisiuni ….ca in campania electorala …metrou la bz …piata pe 3nivele pasaj la gara ….minciuni ai pus plasticuri colorate la unele intersectii sensuri giratorii marca toma

Marian Nistor Lasa l asa urât și lasa ne.

Bianca Nicoleta Nicoleta Domnule Primar,iti petreci timpul mai mult la serviciu pt ca ai salariu blocat din cauza datoriilor acumulate la banci.Daca ti ai da demisia ,cu ce ai mai plati….

Vb Domnule Primar.Oricum ai fost ales degeaba.Speram sa nu ne duci la faliment!!

Cristinel Ghionea Ia dativa demisia nu aveti curaj

Gabi Anghel Demisia

Petre Tanase PLEACA SI TU LASANE CA ESTI DE DOI BANI.

Nelu Capatana Aşa este. Am fost si-am străbătut această țară. Ca Buzăul – reşedință de județ nu-i. Asta datorită asfaltărilor de mântuilă de care DNA-ul nu se interesează. Oare orcine poate gândi că DN A n-are obiectivele furturilor în masă

Petre Tanase CAPATINA IA PRIMARU ACASA OATE ITI ASFALTEAZA PRIN CURTE.

Sorin Turcan Dute la gara lasa n in pace

Sorin Turcan Da ti demisiea si asa nu ai facut nimic

Petre Tanase AJUTAL SASI DEE DEMISIA ARE CURAJ..

Ifrim Aurelian Iertati-ma dar imi vine in gand un fragment din „Pacala”: „Eu nu vreau sa fiu primar.” 

Mihaela Nica Murdar și plin de gropi

Alin Georgescu demisia e cel mai frumos cadou pe care il puteti face buzoienilor,cu ocazia zilei de sf constantin si elena nu pot decat sa va urez un sincer la cat mai multi ani(dar la puscarie)

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com