Acasa | Actualitate | Toma a dat reprezentație de circ la Stația de Epurare

Toma a dat reprezentație de circ la Stația de Epurare

Toma-salcutan

Ședinţa adunării generale a acţionarilor de la Compania de Apă Buzău a început și miercuri cu scandal. Prezenți în sala de la Stația de Epurare, primarul Constantin Toma şi managerul operatorului de apă, Ionel Tescaru, s-au acuzat reciproc de faptul că niciunul nu are ce căuta la şedinţa acţionarilor, întrucât nu au mandat pentru a fi în sală.

Reprezentantul Consiliului Judeţean în AGA, Mirela Oprea, a solicitat reprogramarea şedinţei. Primarul a fost de acord, însă reprezentanţii Companiei de Apă au refuzat categoric, acuzând municipalitatea că nu face decât să împingă societatea către faliment.

După aproape trei ore de dezbateri aprinse, Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei de Apă, convocată pentru a patra oară de la începutul anului, a avut un rezultat. Acționarii au reușit să voteze  punctele de pe ordinea de zi din convocatorul ședinței, fără să ia în discuție propunerile Primăriei Buzău.

Reprezentantul Consiliului Județean, Mirela Oprea, a propus anularea ședinței AGA și programarea uneia noi după o perioadă care să le dea acționarilor posibilitatea să dea procuri clare de reprezentare. Supusă la vot, propunerea a picat, motiv pentru care reprezentantul CJ în AGA s-a retras explicând că nu are mandat să meargă mai departe.

Chiar și așa, bugetul a fost adoptat cu votul a patru dintre acționari: primăriile Râmnicu Sărat, Pogoanele, Pătârlagele și Nehoiu.

Primarul Constantin Toma a acuzat că ședința a fost ilegală și a susținut că reuniunea trebuia să se încheie în momentul retragerii reprezentantului CJ Buzău.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com