Acasa | Diverse | Tinerele speranțe al PSD Buzău, la specializare cu primarul Vasile din ”Las Fierbinți”

Tinerele speranțe al PSD Buzău, la specializare cu primarul Vasile din ”Las Fierbinți”

PSD-Buzau-MOD
Avem dovada! Câțiva tineri social-democrați buzoieni au făcut un selfie de grup în centrul localității Fierbinți, dar și în fața bodegii lui Bobiță. Deși explicația furnizată de vicepreședintele Consiliului Județean unui site local arată că speranțele social-democrației se aflau în campanie în Fierbinți, noi am aflat că aceștia au fost de fapt la cursuri susținute de Vasile, primarul din Las Fierbinți.
Pentru cine nu urmărește serialul de comedie, amintim că primarul Vasile, personaj intrepretat cu multă măiestrie de actorul Gheorghe Ifrim, este „il capo di tutti capi”. Vasile Ruscan este un profitor prin definiţie. Se preocupă în primul rând de bunăstarea personală şi de prestigiul său în sat. Face pe diplomatul şi e foarte hotărât să modernizeze satul, să-l europenizeze, luând o serie întreagă de măsuri mai degraba ridicole.
A fost viceprimar însă l-a săpat pe primar ca să îi ia locul, fraudând alegerile cu ajutorul lui Bobiţă (Mihai Bobonete), al lui Giani (Costi Diţă) şi al lui Dorel (Mihai Rait Dragomir).
PSD-iștii buzoieni tocmai l-au vizitat pe Vasile, ca să se perfecționeze în știu ei ce. Nu știm dacă ai noștri tineri lupi mai aveau ceva de învățat, mai ales în arta de a prosti țugulănimea, însă este cert că Partidul Social Democrat are la Buzău foarte mulți oameni de valoare, precum Romeo Lungu, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, devenit din arbitru de fotbal, expert în administrație publică și în campanii electorale.
El a declarat unui site local scris cu mult roșu că delegația PSD a fost în campanie electorală în orașul Fierbinti din județul Ialomița pentru a susține candidatul PSD la Primărie, Marius-Alin Câmpean. Duminică au loc alegeri parțiale în 49 de localități din țară, după ce acestea au rămas fără primarii aleși în urma scrutinului de anul trecut. Romeo Lungu este unul dintre coordonatorii campaniei.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com