Acasa | Actualitate | Constantin Toma vrea să mute țigănia la mall, la Galleria Mall

Constantin Toma vrea să mute țigănia la mall, la Galleria Mall

Galleria_Piatra_Neamt

Dovadă de mare curaj vine dinspre Palatul Comunal. Primarul Constantin Toma le-a propus comercianților din Gorbaciov să își mute tarabele în Galleria Mall, sub acoperișul căruia se mai află Judecătoria Buzău dar şi Serviciul de Evidenţă a Populaţiei. Dacă vor accepta, atunci să vezi țigănie… chiar lângă Judecătorie.

Luni, comercianții din Bazar au aflat de la Toma că din vară au posibilitatea să îşi desfăşoare activitatea în Galleria Mall. Soluţia nu este însă deloc pe placul comercianţilor. Toma le-a oferit acestora posibilitatea de a se muta în Galleria Mall, acolo unde funcţionează în prezent Judecătoria Buzău dar şi Serviciul de Evidenţă a Populaţiei, unde costul chiriei ar fi similar celui plătit acum în Bazar. În momentul de faţă, spun negustorii, la Bazar se plătesc cele mai mari chirii din oraş, respectiv 150 de lei pentru un metru pătrat, bani pe care îi încasează Urbis Serv.

Chiar dacă chiriile ar fi egale cu cele pe care le plătesc acum, comercianţii au invocat multe alte motive pentru care nu pot accepta oferta. Ei sunt sceptici în ceea ce priveşte viitorul şi se tem că îşi vor pierde o bună parte din clienţi, odată cu mutarea la marginea oraşului.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com