Acasa | Actualitate | Ţi-ai rupt maşina în gropi? Ţi-o repară gratis Toma, pe banii de la primărie!

Ţi-ai rupt maşina în gropi? Ţi-o repară gratis Toma, pe banii de la primărie!

strada-3

Pe bulevardale mari ale Buzăului, şoferii fac slalom printre gropi. Oamenii s-au obişnuit să dea proba de îndemânare după fiecare zăpadă serioasă. Însă ca în acest an n-a fost niciodată la Buzău. Cu toate acestea puţini ştiu însă că îşi pot recupera gratis banii de la Primăria Buzău.

Mecanicii din service-uri îşi freacă mâinile de bucurie şi au ieșit deja la încălzire pentru recolta de primăvară.
Schimbăm la greu amortizoare, arcuri, bucşăraie şi pivoţi. Niciodată n-am avut atât de lucru. Ce-i drept trebuie să avem mare grijă pentru că jantele care vin strâmbe afectează şi sistemul de frânare devine mai puțin eficient. Noi vrem să o ţină tot aşa primăria că de bine de rău ne scoatem banii. Îi urăm multă sănătate domnului Toma şi cum am zis s-o ţină tot aşa ”, explică un mecanic auto.
Pentru aceste reparaţii şoferii pot plăti între 1.000 și 2.000 de lei. Puţini ştiu însă că îşi pot recupera gratis banii de la Primăria Buzău.
În primul rând, şoferul trebuie să-şi reconstituie nişte probe ale daunelor pe care le-a suferit. Atunci când se produce accidentul să facă nişte fotografii, să aibă şi nişte martori. Ulterior să obţină un deviz de la un service autorizat, un deviz estimativ de lucrări în aşa fel încât să cuantifice paguba pe care o suferă”, declară un avocat.
Înainte să ajungă în instanţă, cei păgubiţi pot trimite dovezile plus o notificare către Administraţia Străzilor din cadrul pimăriei şi să încerce să rezolve problema pe cale amiabilă. Acolo teoretic ar trebui să existe un buget obligatoriu prin lege pentru astfel de daune.

Amintirile celor care au promis anul trecut s-au topit însă ca zăpada…Primarul  Constantin Toma a primit încă de anul trecut din partea buzoienilor suficiente semnale cât să realizeze că în municipiul Buzău se doresc străzi asfaltate corect, fără petice şi cârpeli. El promitea anul trecut că prioritare pentru bugetul din 2017 vor fi asfaltările şi sistematizarea anumitor zone. Între timp Toma a uitat şi a dat ordin să se cumpere softuri de peste 2o de miliarde de lei vechi pentru ca părinţii să fie informaţi ce note iau elevii la şcoală iar de 10 miliarde a comandat tablete pentru profesori.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com