Acasa | Actualitate | Tescaru a RĂBUFNIT: Îmi vine să plec din ţară

Tescaru a RĂBUFNIT: Îmi vine să plec din ţară

646x404 (1)

Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă Buzău, se simte încolțit din toate părțile. El a zis că instituția pe care o conduce este văzută foarte bine în Europa, dar nu la fel stau lucrurile la Buzău.

Vă spun sincer, îmi vine să plec din ţară. Dacă eram mai tânăr, nici nu mai stăteam la discuţie. Nu se poate aşa ceva. Să fim criticaţi în felul ăsta, să ni se facă o imagine aşa de proastă, când în realitate lucrurile nu stau deloc aşa. Nu se spune, nu se vorbeşte deloc în presa locală despre faptul că onor Compania de Apă Buzău este de departe cea mai bună din ţară la atragerea fondurilor europene.

Suntem excelent văzuţi în Europa, dar prost la Buzău. Am primit bani doar pe încrederea câştigată în toţi aceşti ani, nu ni s-au mai cerut garanţii ca altora. Vom mai aduce la Buzău 200 de milioane de euro pentru investiţii. Spuneţi-mi şi mie ce instituţie sau societate din Buzău se mai poate lăuda cu aşa ceva ? Iar salariul meu nu e de 180 de milioane pe lună aşa cum se zice. E mai mic. Recunosc, la final de an mai primesc câteva mii de euro ca primă. Dar credeţi că nu îi merit în condiţiile în care aduc, împreună cu echipa de aici, milioane pentru Buzău„, a spus Ionel Tescaru

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com