Acasa | Actualitate | Terasă din Buzău, evacuată de pe domeniul public, sub privirile clienţilor

Terasă din Buzău, evacuată de pe domeniul public, sub privirile clienţilor

Clienţii unei terase din Buzău s-au trezit în această după-amiază cu poliţia locală la mese, pentru a fi îndemnaţi să se mute cu băuturi cu tot într-o altă zonă a localului.

Spre ghinionul lor, ocupau ilegal domeniul public pe o porţiune din trotuar pentru care proprietarul barului nu deţine autorizaţie. El a fost obligat astăzi să elibereze jumătate din terasă.

Miercuri la orele prânzului poliţiştii locali însoţiţi de reprezentanţii serviciului Patrimoniu au descins la terasa de pe Bulevardul Bălcescu, au ridicat clienţii de la mese şi au dispus ridicarea mobilierului de pe aproximativ jumătate din suprafaţa ocupată.

„Direcţia de Poliţie Locală a acţionat pe Bulevardul N. Bălcescu pentru eliberarea domeniului public care era amplasată ilegal. Agentul economic ocupa aproximativ 250 de metri, o suprafaţă mai mare decât agentul avea în acordul de teren. Clienţii au fost înţelegători şi s-au mutat la alte mese astfel că acţiunea a decurs fără probleme”, a declarat Doru Dumitraşcu, inspector principal la Poliţia Locală Buzău.

Localul mai fusese verificat de către responsabilii municipalităţii cu câteva zile înainte, prilej cu care echipele de control îl avertizaseră pe administrator că dacă nu vor intra în legalitate se va recurge la aceste măsuri.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com