Acasa | Actualitate | Tânărul care vânează HOŢII din tramvaie a dat din nou lovitura! A filmat SCENE INCREDIBILE pe străzile Timişoarei

Tânărul care vânează HOŢII din tramvaie a dat din nou lovitura! A filmat SCENE INCREDIBILE pe străzile Timişoarei

img

Timişoreanul Cristi Brâncovan, de 35 de ani, a declanșat, pe cont propriu, un război împotriva hoților de buzunare care acționează în mijloacele de transport în comun. De ceva vreme, mai precis de 11 luni, bărbatul postează pe Facebook fotografii şi filmuleţe cu infractorii, încurajând oamenii să-i reclame la Poliție când le cad victime.

Astăzi, Cristi a publicat un nou material video în care demască mai mulţi hoţi de buzunare. Imaginile au devenit virale şi îi arată pe cei care îi terorizează pur și simplu pe călătorii din mijloacele de transport în comun din oraș.


Videoclipul este însoţit şi de un mesaj, un semnal de alarmă legat de proiectele de ordonanţă de urgenţă privind modificarea codurilor penale şi graţierea unor pedepse.

„Trist e că o să ne trezim cu un număr dublu de astfel de exemplare. În prezent sunt cam 50 de hoți din buzunare doar pe transportul în comun. O să fie tentant și pentru cei eliberați deoarece se poate proba extrem de greu. Din toată campania mea de circa 11 luni de zile am reuşit, cu ajutorul prietenilor, a conducerii secției 1 și a procurorului, să demonstrăm activitarea infracțională a doar 3 hoți din buzunare. De altfel, singurii ce și-au recunoscut vinovăția în ultimii ani…”, a mai scris tânărul oe Facebook.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com