Acasa | Actualitate | “Sunt foarte nervoși”. Liviu Dragnea, dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ: Poporul vrea să iasă în STRADĂ

“Sunt foarte nervoși”. Liviu Dragnea, dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ: Poporul vrea să iasă în STRADĂ

iohannis-dragnea-gtx0krn9bi

După ce președintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea lui Liviu Dragnea de premier în persoana lui Sevil Shhaideh și cum nu a prezentat încă un răspuns în ceea ce privește cea de-a doua propunere, președintele PSD a făcut câteva declarații importante.

Acesta spune că are surse că oamenii sunt nemulțumiți și că ar vrea chiar să iasă în stradă.

Dragnea a afirmat că face eforturi pentru ca poporul să nu iasă în stradă.

”Primesc foarte multe mesaje din partea oamenilor, care sunt foarte nervoși. Fac eforturi foarte mari ca oamenii să nu iasă în stradă. În toată țara oamenii sunt foarte nervoși. Să își verifice și cei care au condus propaganda împotriva doamnei Shhaideh care sunt reacțiile oamenilor, că ei oricum sunt conectați la toate instituțiile. Oamenii sunt foarte nervoși, este o situație care generează foarte multă frustrare și sunt pregătiți să iasă în stradă”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit știripesurse.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a mai spus că dacă Iohannis va refuza și cea de-a doua propunere va înainta demersurile pentru a-l suspenda.

”Mulți au zis că acel anunț de suspendare a fost doar pentru presă, dar dacă avem un nou refuz mergem la suspendare”, a spus Liviu Dragnea.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com