Acasa | Actualitate | Subunitate de pompieri, deschisă la Beceni. Va deservi zona centrală și de nord a județului

Subunitate de pompieri, deschisă la Beceni. Va deservi zona centrală și de nord a județului

isu-berceni
Noul punct de lucru, deservit de 21 de pompieri și paramedici SMURD, asigură intervenția rapidă în zona centrală și de nord a județului Buzău. Subunitatea acționează cu două autospeciale și funcționează într-o clădire construită cu fonduri alocate de Primăria Beceni, dar și de primăriile celorlalte comune din zonă.
Au răsunat sirenele pompierilor militari, miercuri, în comuna Beceni, acolo unde, în prezența oficialităților județene, a fost inaugurat un punct de lucru. În noua subunitate de la Beceni vor activa 21 de pompieri si paramedici, fiind utilată cu două autospeciale, una pentru stingere cu apa și spumă, de capacitate mare, precum și o Ambulanta SMURD.
Structura de intervenție, dislocată de la Detașamentul de Pompieri Râmnicu Sărat, va deservi zona centrală și de nord a județului, respectiv comunele Beceni, Cernătești, Vintilă Vodă, Mânzplești, Lopătari, Sărulești și Bisoca, cu cele 65 de sate componente, cu o populatie de aproximativ 23 de mii de locuitori.
Noul punct de lucru al ISU Buzău funcționează într-o clădire construită cu fonduri alocate de Primăria Beceni, dar și de primăriile celorlalte comune din zona de nord a județului.
Prin deschiderea noului punct de lucru de la Beceni se va reduce timpul mediu de răspuns la situațiile de urgență de la 49 de minute la 22 de minute.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com