Acasa | Actualitate | Semafoarele de pe Bd. Unirii nu vor mai fi sincronizate

Semafoarele de pe Bd. Unirii nu vor mai fi sincronizate

2017-04-13

În ultimii ani, şoferii din Buzău au solicitat primăriei să facă la un fel astfel încât semafoarele de pe Bd. Unirii să fie sincronizate de la un capăt la altul, din Bariera Ploieşti până la Carrefour. „Păi, sunt sincronizate” a fost răspunsul autist al primarului Boşcodeală. „Nu se poate tehnic”, a fost cel realist al vicelui Bârlă.

Astăzi,  viceprimarul, Ionuţ Apostu a anunţat o veste proastă şoferilor:

„Semafoarele de pe Bd. Unirii vor fi desincronizate. Experţii care au realizat studiul de trafic pentru municipiul Buzău ne-au sesizat că din cauza sincronizării lor, se măreşte viteza de deplasare şi, implicit, creşte riscul producerii de accidente”.

Șoferii sunt dezamăgiți de această decizie a primăriei:

„Nu e bine. Păi, ce e asta ? Mergi o sută de metri pe urmă stai. Iar mergi, iar stai. Faci o jumătate de oră până la Carrefour. Ce accidente au fost pe Unirii ? De-acu’ încolo, dacă se face aşa, să vezi accidente. Vor fi oamenii nervoşi, vor intra unul în fundul altuia la semafor. Experţii ăia s-or fi referit la bulevardele mari, de prin capitale, unde sunt kilometri între semafoare, nu la noi unde sunt unul după altul. Ar face bine să se mai gândească, să asculte şi alte păreri, poate se răzgândesc”, au spus conducătorii auto.

 

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com