Acasa | Diverse | Șeful de post de la Tisău, verificat de superiori.

Șeful de post de la Tisău, verificat de superiori.

seful-de-post-de-la-tisau-verificat-de-superiori-nu-avea-actele-masinii-cu-care-transporta-lemne_01-350x261

Şeful Postului de Poliţie din comuna Tisău face obiectul unor cercetări demarate de ofiţerii I.P.J. cu privire la un transport de lemne efectuat ieri.


Un localnic a filmat şi fotografiat dubiţa condusă de poliţist, suspectând că transportul nu s-ar face în condiţiile legii. La sesizarea cetăţeanului care l-a urmărit, şeful de post de la Tisău a fost oprit în trafic, la intrare în municipiul Buzău, pe strada Transilvaniei. Colegii din cadrul IPJ au verificat documentele de provenienţă. Potrivit Poliţiei, şeful de post de la Tisău, aflat în timpul liber, transporta 2 metri cubi de lemn de foc pentru care deţinea documente, însă nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare şi poliţa RCA a autovehiculului.

Romeo Manciu a fost amendat cu 750 de lei pentru lipsa actelor iar ofiţerii din cadrul IPJ fac verificări pentru a constata dacă şeful de post de la Tisău avea autovehiculul asigurat şi vor cerceta şi alte aspecte legate de transportul lemnelor, urmând să se decidă dacă este necesară şi o anchetă disciplinară. (Mihai Bunăziua)

sursa: campusbuzau.ro

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com