Acasa | Diverse | Șefia PNL Buzău, pasată între perdanți. Ovidiu Anghel l-a propus pe Cristinel Romanescu să-i ia locul

Șefia PNL Buzău, pasată între perdanți. Ovidiu Anghel l-a propus pe Cristinel Romanescu să-i ia locul

poze romanescusi ov anghel

Ovidiu Anghel a decis să-și depună mandatul de președinte al PNL Buzău, luni, în ședința Biroul Politic Național, și să-l propună în funcție pe Cristinel Romanescu. Membrii BPN au votat, în unanimitate, numirea lui Romanescu. Acesta a fost mereu o prezenţă discretă în cadrul PNL.

„Astăzi am luat decizia de a-mi depune mandatul de președinte al PNL Buzău, încheind astfel un proiect politico-administrativ la care am aderat acum 5 luni de zile. Acest proiect a avut ca rezultat un procent rezonabil de 24%, însemnând 45000 de voturi și alegerea a 8 primari, 13 viceprimari, 270 de consilieri locali, 9 județeni și 9 municipali. Totodată, l-am propus BPN pe domnul Cristinel Romanescu să preia președinția PNL Buzău, lucru care a fost acceptat în cadrul ședinței BPN de astăzi. Voi sprijini noua conducere în demersurile ce urmează a fi luate în perspectiva alegerilor parlamentare din acest an„, a anunțat Ovidiu Anghel, un urmă cu puțin timp.

În aceeaşi şedinţă, s-a decis dizolvarea Comietului Judeţean Executiv al PNL Buzău. Romanescu va asigura interimatul la şefia organizaţiei urmând să convoace alegeri pentru noul comitet executiv.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com