Acasa | Diverse | Secretul îngrozitor care îl macină de câteva zile pe președintele Consiliului Județean Buzău. De ce ar putea să demisioneze oricând după data de 9 octombrie?

Secretul îngrozitor care îl macină de câteva zile pe președintele Consiliului Județean Buzău. De ce ar putea să demisioneze oricând după data de 9 octombrie?

neagu-cj-daruri-de-la-delegatii-festival-2016

În data de 3 octombrie 2016, ora 19.13, pe contul personal de Facebook, președintele Consiliului Județean Buzău a postat următoarele: ”In aceasta seara, am avut onoarea de a fi invitat la deschiderea Festivalului International de Teatru Independent de Comedie „Comic 7B”, ce se va desfasura in perioada 3-9 octombrie, la Buzau. Va invit, dragi buzoieni, sa va bucurati de spectacolele de comedie si de improvizatie! ”.

În continuare, mai era o frază ce a fost ștearsă imediat. Ea suna astfel: „După data de 9 octombrie, vă invităm la sediul Consiliul Județean Buzău unde spectacolele de comedie și improvizație vor continua. Iar dacă doriți și circ, vă invităm la următoarele ședințe de consiliu județean.”

Fraza aceasta a fost ștearsă de domnul Neagu, la presiunea organizatorilor Festivalului International de Teatru Independent de Comedie „Comic 7B”, care l-au amenințat că vor returna toți banii primiți de la Consiliul Județean Buzău, plus dobânda și penalitățile. Aceștia s-au temut cel mai mult, nu doar că vor rămâne fără niciun spectator, ci că participanții acestui prestigios festival, după ce vor citi această frază, se vor stabili permanent la Buzău și astfel festivalul va dispărea definitiv.

Surse de încredere, apropiate de președintele Consiliului Județean Buzău, ne-au informat că după ștergerea acelei fraze, președintele Consiliului Județean Buzău nu mai poate dormi nopțile. De fapt, acesta trăiește un adevărat coșmar cultural încă de când a început să se afișeze la evenimente de cultură. Se pare că acesta are înclinații spre comedie, circ și improvizație și ar fi dorit să-i fie recunoscut talentul de către maeștri consacrați.

Nu că el n-ar fi un maestru, doar că nu este recunoscut în branșă. Iar acum, mai are termen doar până pe data de 9 octombrie să-și demonstreze adevăratul talent. Dacă nu reușește acest lucru, se gândește să demisioneze din funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău și să-și creeze propriul teatru de comedie cu următoarea denumire : Comedia Petrus, Tumultuarius Emmanuelus, Circus Neagus.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com