Acasa | Actualitate | Se sparge buboiul rablelor de achiziţionate în secret la Transbuz?

Se sparge buboiul rablelor de achiziţionate în secret la Transbuz?

transbuz noi

Citim în sansanews.ro că un consilier local din Buzău a obligat societatea de transport local să facă publice contractele pentru achiziția ultimelor două autobuze. Independentul Constantin Ionescu a cerut în două rânduri  informațiile referitoare la achiziția a două autobuze la mâna a doua, dar a fost refuzat de conducerea societății la care, totuși, Consiliul Local este acționar majoritar. A primit informații pe partiale, așa că alesul a mers la instanță, iar un judecător a obligat societatea de transport să îi pună consilierului local municipal, la dispoziție, nu numai informațiile cerute de acesta, ci chiar mai multe. Soluția nu este încă definitivă, iar conducerea firmei de transport public o poate ataca cu apel.

Cele două autobuze second-hand cumpărate anul trecut de Transbus fac subiectul unei ample dispute între consilierul local municipal, Constantin Ionescu, şi conducerea societăţii de transport urban de călători. Între cele două părţi s-a purtat o îndelungă corespondenţă oficială, dar cu toate acestea, consilierul care a solicitat date referitoare la achiziție, nu le-a primit. Mai întâi printr-un comunciat de presă, apoi printr-un răspuns oficial, conducerea Trans Bus a oferit, în parte detalii, despre caracteristicile tehnice ale celor două autobuze.  Dar, când a venit vorba despre sumele cheltuite pentru cele două autobuze la mâna a doua, directorii Trans Bus nu au mai fost la fel de generoși cu informațiile

 Conducerea Trans Bus mai poate amâna momentul în care va oferi informațiile solicitate, atacând soluția instanței care nu este definitivă.

Autobuzele la mâna a doua sunt singurele achiziții făcute în ultimii ani de societatea de transport în comun la care acționar este Consiliul Local Municipal Buzău. Cele două mijloace de transport în comun circulă pe linia 3 din octombrie anul trecut.

Sursa sansanews.ro

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com