Acasa | Diverse | Scandal la o stână de la Lopătari. Proprietarul, potolit de polițiști, jandarmi și 24 de ore de arest

Scandal la o stână de la Lopătari. Proprietarul, potolit de polițiști, jandarmi și 24 de ore de arest

stana-1

Proprietarul unei stâne de pe raza comunei Lopătari, un cunoscut al acestuia și un cioban de 18 ani au ajuns, duminică, în arest, după ce au sărit să bată doi bărbați din Racovițeni, tată și fiu, veniți să cumpere oi. Polițiștii chemați de aceștia din urmă la locul incidentului au avut nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i potoli pe scandalagii, iar în urma cercetărilor au decis să-i rețină pe cei trei pentru 24 de ore, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Cei doi buzoieni din Racovițeni, un bărbat de 43 de ani și fiul său de 18 ani, au mers duminică la Lopătari cu intenția de a cumpăra mai multe mioare, pe care un bărbat din Mânzălești, cu care discutaseră anterior, le avea la o stână din comuna învecinată.

Ajunși acolo, au fost întâmpinați cu ostilitate de ciobani, care erau băuți bine. La scurt timp a apărut, însoțit de un cunoscut, și proprietarul stânei, care a refuzat să dea oile după care cei din Racovițeni veniseră, acuzându-i pe aceștia că ar vrea să ia alte mioare decât cele care li s-au oferit la vânzare. Astfel că, până la scandal nu a fost decât un pas. Mai mult, cei trei au sărit să-i bată pe vizitatori, moment în care aceștia au fugit unde au văzut cu ochii, lăsându-și mașina la stână, și au sunat la 112 pentru a cere ajutorul autorităților.

Polițiștii sosiți la locul incidentului i-au găsit pe scandalagii cu capsa pusă și, pentru că nu i-au putut calma, a fost solicitată intervenția jandarmilor. Patru persoane au fost audiate la Postul de Poliție de la Beceni și, ulterior, trei dintre ele au fost aduse la IPJ Buzău. În urma cercetărilor, proprietarul stânei, un bărbat de 43 de ani din Lopătari, prietenul acestuia de 34 de ani, de asemenea, din localitate, și un cioban de 18 ani, de loc din Cănești, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar luni după-amiază urma să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com