Acasa | Actualitate | Satui de experimente ratate, buzoienii au ajuns să-l regrete pe Boşcodeală

Satui de experimente ratate, buzoienii au ajuns să-l regrete pe Boşcodeală

tommmm

O postare sforăitoare, apărută pe reţelele de socializare, a avut un efect neaşteptat pentru primarul Toma, fiind  îndelung comentată de către buzoienii care s-au săturat să mai înghită minciunile sfruntate aruncate pe piaţă de cel care joacă doar un teatru ieftin.

Ştiind că se află cu musca pe căciulă, Toma a încercat să-i ia cu binişorul pe buzoieni, doar, doar o reuşi să-i convingă că schimbarea va veni acuşica.

Însă a trecut déjà un an şi schimbarea n-a mai venit şi fie vorba-ntrenoi nici n-o să mai vie.

Pentru că edilului şef nu i-a păsat decât să-şi instaleze rudele în posturi călduţe şi bine plătite şi să-şi alimenteze prietenii de afaceri cu contracte din banul public, şi să dea afară oameni nevinovaţi trecuţi de 50 de ani.

S-a gândit să-şi bată joc de pensionari, să-itrimită la cozi în bastoane ca să cerşească un abonament gratuitla autobuz. S-a gândit doar să-şi bată joc de elevi şi să nu le dea la toţi abonamente gratuite pe autobuz.

S-a gândit doar la firmele de pază angajate în paralel cu poliţiştii locali, la miliardele aruncate-n vânt sau în buzunarele prietenilor de afaceri, doar la războiul fără sfârşit cu Compania de Apă, Urbis sau Prestcom,.

Nemaivorbind despre preţul astronomic la gunoi care în numai într-un an a crescut de două ori spre bunăstarea tovarăşului de afaceri Cezar Preda.

Astfel buzoienii se întreabă pe bună dreptate cum a ajuns cineva care nu a fost in stare să-şi ţină afacerea să muncească pe un salariu de bugetar? Adică să le cheltuiască banul public o persoană care se luptă cu falimentele Noi ştim déjà răspunsul însă vă lăsăm pe voi să vă dezvoltaţi imaginaţia şi gândirea.

Alţii la fel de nervoşi scot în evidenţă marile realizări la un an de la preluarea mandatului:  mai mutăm o trecere de pietoni,mai montam un semn,un semafor,mai punem interzis pe care o strada dupa cum bate vântul

Despre gropile din carosabil plombate şi alea din economie buzoienii sunt îngroziţi iar mulţi au ajuns să-l regrete pe Boşcodeală.

Sătui până peste cap de experimentele unui edil care n-are nici în clin nici în mânecă cu administraţia, buzoienii îi cer lui Tomas să ia drumul pribegiei pe la Gălbinaşi sau la Plaiul Nucului unde să facă în linişte tot felul de experimente sau năzbâtii pe care domnia sa le numeşte modernizare. Noi ne-am dori sincer să plece în Transinitria vreo 10 ani să lucreze la colhoz să se sature de comunism şi să ne lase în pace . Dar iată cu ce a încercat Toma să-i vrăjească pe buzoieni pe pagina sa oficială de Facebook.

„De 11 luni încerc să schimb Buzăul, și această schimbare nu putea să înceapă decât prin schimbarea funcționării Primă­riei și a societăților comerciale care aparțin, direct sau indirect, de Primărie. Este un proces dificil, așa cum se vede, dar este un proces pe care mi l-am asumat și pe care mi-l asum, și îl voi duce până la capăt. Sper ca după aprobarea organigramei aparatului propriu al primarului să începem, chiar din această săptămână, să facem primele angajări, astfel încât să așezăm Buzăul pe calea normalității. Este un lucru foarte important pentru a reveni la normal”, a spus Toma.

Păi cum să nu fie bre, am spune noi dacă dumneata te plimbi toată ziua ca safta călăreţu, ba prin sălile de judecată cu poliţiştii locali, ba pe la Tribunal cu Compania de Apă, ba pe la curte cu falimentele firmelor personale, ba prin China, ba prin Japonia, ba prin Koreea…Mai un limitator, mai un discurs pe facebook, mai un chilhan pe platou şi aşa ţi-au trecut zilele nenică fără să faci nimic pentru noi

Păi mai ai dumneata timp şi de ăştia proştii care aşteaptă şi ei asfalt ca lumea, treceri de pietnoi normale şi nu o circulaţie făcute după ureche? E drept că nu, oricum nu de asta îl doare fie vorba între noi…

Dar hai să mai vedem cum îşi explică aşa finuţ domnul edil nerealizările promise cu surle şi trâmbiţe înca de anul trecut…

„O altă problemă pe care o avem în curs – bineînțeles, avansăm destul de încet, facem toate eforturile, avem ceva probleme din cauza lipsei de personal – este cea privind începerea procedurilor de licitație pentru achizițiile publice legate de cele circa 10 milioane de euro pe care le investim în acest an în Buzău. În primul rând facem asfaltări, investim în infrastructură, în al doilea rând investim în Educație. Este nevoie de o mulțime de bani, dar trebuie să facem economii, inclusiv cu Poliția Locală, și trebuie să atragem noi surse financiare, dacă se poate cât mai ieftine. În afară de circa 7 milioane de euro care intră în investiții în această asfaltare, circa 3 milioane de euro sunt alocați pentru proiecte ce vor primi finanțare europeană; fără întocmirea acestor proiecte, nu putem accesa aceste fonduri europene atât de necesare”, a precizat primarul.

Păi bre nene dacă n-ai început asflatările în iunie şi nici în iulie şi dacă licitaţiile inventate se fac prin august septembrie aşa, înseamnă că iar începem prin octombrie noiembrie înseamnă că abia la anul vom vedea ceva asfalt dacă nu s-o întâmpla altceva. Şi dacă sunt tot aşa ieftine cum au fost şi plombările mai bine lipsă nene Iancule, că serios ne-ai aburit de tot.

Însă cu partea care urmează suntem întru totul de accord că se va finalize pentru că dumneata  eşti campion la reconstrucţie „spirituală, culturală şi emoțională ” de când făceai bre şedinţele de la PCR. Pâine şi circ să dea Domnul că de restul om mai vedea şi amărâtul tot mă va vota…

„De asemenea, în aceste zile, pregătim două evenimente extrem de importante pentru Buzău, res­pectiv Festivalul național-concurs «Benone Sinulescu», prima ediție; marele nostru maestru face 80 de ani pe 24 mai și sper ca, prin acest festival, reușim să creăm o tradiție la Buzău și să preamărim, dacă vreți, muzica populară adevărată, pentru că în zona noastră acest gen de muzică este deosebit de iubit. În al doilea rând, încercăm să readucem Drăgaica la nivelul la care a fost cândva; acest brand al Buzăului este deosebit de important pentru ce s-a întâmplat cu orașul nostru în ultimele sute de ani, și ne-am gândit că acest fenomen merită altceva. Veți vedea altă Drăgaică, ne străduim să creăm un adevărat fenomen la nivel național din acest brand al Buzăului. Aceasta pentru că îmi doresc să reconstruim Buzăul nu numai în plan material, dar și în plan spiritual, cultural, emoțional, și sper că, până la urmă, într-un viitor nu prea îndepărtat, ca foarte mulți locuitori ai acestui oraș să fie mândri că sunt buzoieni”, a mai spus primarul Constantin Toma în înregistrarea postată pe pa­gina sa oficială de Facebook.

Este dobardant mesajul nu-i aşa domniile voastre. Nu-I aşa că aţi pus botul la vrăjeala ăstuia. Noi sincer rămânem pe z ice trece mai uimiţi de tupeul şi puterea de convingere care nu seacă nici să-l tai. Păi ne biciuieşte ăsta cu cuvintele , se strâmbă şi se scălâmbă de ajungi să-ş şi crezi. Însă nu toţi buzoienii se mai lasă prostiţi de mesajele ieftine şi-l ceartă copios pe Toma.

 

 

Alexandra Sherimman reconstruim pentru viitor , mutam praful prin oras din groapa in groapa despre ce vb ?

Îmi placeVezi mai multe reacţii

3

Claudiu Georgian Cum sa nu il reconstruim? Mai mutăm o trecere de pietoni,mai montam un semn,un semafor,mai punem interzis pe care o strada dupa cum bate vântul.O să fie Buzaul reconstruit la Pastele Cailor,atat timp cat cei care trag frâiele acestui oras nu fac nimic…..aaa ba da …viseaza

Îmi placeVezi mai multe reacţii

6

Aurel Radulescu n-aveti bre in ‘sange asa ceva,asta se obtine doar din educatie,sute,mii de carti citite,din ‘selectarea oportunitatilor in timp,de la fiare de calcat la ce spuneti voi e cale lunga…

Îmi placeVezi mai multe reacţii

3

Petre Tanase DOMNULE TOMA,DUTE LA TINE LA GALBINASI SI RECONSTRUESTE NU MUN BUZAU NUI DE NASU MATALE ESTI PRIMAR ACOLIT PUS PE CRITERI OCULTE,IATI GANDUL DE LA PRIMARIE SI MERI LA TARA CA ACOLO E LOCUL TAU ,,AM VAZUT CE POTI,LASANE..

Îmi placeVezi mai multe reacţii

Mihail Moise De ce nu a-ti fost in stare sa reconstruiti afacerea dvs si munciti pe un salariu de bugetar?

Îmi placeVezi mai multe reacţii

1

Dragoș MT S-a permis accesul la stanga la semaforul din intersectia Aleea Trandafirilor cu Tudor Vladimirescu (Pta. Daciei) iar 50 de metri mai departe s-a schimbat prioritatea in intersectia dintre T. Vladimirescu si N. Balcescu, cu prioritate pentru cei care vin dinspre Tribunal si merg spre Primarie. Nu s-a gandit chiar nimeni ca daca micsorezi timpul la un semafor (Trandafirilor cu Vladimirescu) si cresti traficul pe o straduta infim de mica, pe care o faci si fara prioritate, rezultatul va fi o coada imensa cam de pe la Comisariat, pana pe Baiesu si apoi pana la Primarie, la orice ora activa din zi?!? Lasati traficul asa cum e decat sa-l mai „sistemtizati” in HALUL asta!!! Sau aplicati metoda ultra-verificata, a sensurilor unice, si gata. Nu trebuie reinventata roata, mai ales cand inventatorul considera ca patrata da un randament mai bun.

 

Popescu Valentina Din nefericire nu se misca absolut nimik concret in oras..este trist dar adevarat..Speram si credem in dumneavoastra domnule primar!Treceri de pietoni mutate de ici,colo.,drumuri bombardate…asa ceva…nu credeam ca Buzau se va degrada in ritmul asta…

Îmi placeVezi mai multe reacţii

4

Simona Iosub Plombe mai nereusite ca anul acesta nu am mai vazut niciodata ! Marea asfaltare este de doi bani pe spatele nostru al cetatenilor care platim impozite si taxe foarte mari .

Îmi placeVezi mai multe reacţii

4

Antonia Ciobota Reforma, schimbarea, îmbunătățirile sunt mai puțin decât vagi. Aproape inexistente. Dezamăgirea se simte. Mai bine nu ar mai posta pe FB și ar trece la treabă. Până acum, doar vorbe!

Îmi placeVezi mai multe reacţii

3

1 răspuns

 

Cati Teodor Parca se pusese problema trecerilor de pietoni una langa alta :primarie ,str Patriei cu Karl Marx.Poate mai sunt si altele ca nu le stiu eu…..

Îmi placeVezi mai multe reacţii

Dulhac Doina Ne-a napadit iarba prin cartiere.Nu credeam ca voi ajunge sa spun ca pe vremea lui Boscodeala se taia macar iarba !Pacat.

Îmi placeVezi mai multe reacţii

3

Eduard Pana Voi vreti normalitate in Buzau sau Romania?

Îmi placeVezi mai multe reacţii

1

1 răspuns

 

Costin Zainescu Domnule primar despre marea asfaltare am auzit ..!! Dar despre marea deratizare ??? In acest oraș cred ca nu sa mai făcut o deratizare la bani mărunți așa printre blocuri prin spațiile verzi stradale de cel putin 5 ani deși nu ma îndoiesc ca in acte figurează efectuată an de an !!! Domnule Primar a început Sezonul Țânțarilor !!!

Îmi placeVezi mai multe reacţii

1

Ene Valy

Îmi placeVezi mai multe reacţii

Camelia Georgescu Sunt si lucruri bune( politistii locali, care chiar se vad si isi fac si treaba), dar cu trotuarele inexistente, iarba care acolo unde exista trotuar le inunda, ramuri de copaci ce-ti intra in ochi, cand se vor rezolva? A se vedea str.Crizantemelor partea cu Casa de Sanatate si nu numai… Multumesc!

Îmi placeVezi mai multe reacţii

Raul Dobrescu Mafalda…dreptului discretionar.
Sant convins, ca la Plaiul Nucului, va fi bine apreciat.
La Buzau…..nori negrii…din ce in ce mai negrii.

Îmi placeVezi mai multe reacţii

1

Zarelitu Zarely Sunteti praf ca Primar nu ati facut nimic concret de cand sunteti la Primarie doar certuri si sperante pentru Buzoieni dar speranta moare ultima .

Îmi placeVezi mai multe reacţii

1

Zarelitu Zarely Ati pus neamurile in functii de conducere pe salarii de mii lei oameni incompetenti mi’ar fi rusine

Îmi placeVezi mai multe reacţii

1

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com