Acasa | Actualitate | REDAȚI-NE PARCUL MARGHILOMAN! Despre “educația” nuntașilor din parcul Marghiloman și măsurile “inteligente” ale lui “Bloomberg de Buzău”

REDAȚI-NE PARCUL MARGHILOMAN! Despre “educația” nuntașilor din parcul Marghiloman și măsurile “inteligente” ale lui “Bloomberg de Buzău”

Foto: newsbuzau.ro
Foto: newsbuzau.ro

De ceva vreme, Parcul Marghiloman și-a pierdut liniștea și de ce nu…curățenia și izul “englezesc” remarcat de toată lumea. Asta pentru că, de curând, “Bloomberg de Buzău” – primarul Constantin Toma a făcut mișcarea “ințeleaptă” de a pune sâmbătă de sâmbătă oficierea cununiilor civile la Vila Albatros și astfel, printre carucioarele cu copii, bătrâni care se plimbă pe aleile parcului, au aparut hoarde de nuntași, mirese, miri si alți petrecăreti ce fac o imensă hărmălaie și dezordine in zonă.

Dezastrul este total…mizerie pe jos, mizerie in aer – sunete de manele, acordeoane, chiuieli de melteni flaușati, mașini parcate alandala (alaiurile de la circa 20 de nunți nu au cum să încapă în mini-parcarea aferentă Vilei Albatros!!!), miri care au dat în mintea copiilor si ocupă locurile de joacă (și așa vai de mama lor!!!) ale celor mici…într-un cuvânt – balamuc! Toate după chipul si asemănarea lui “Bloomberg de Buzău”, nota noastră: „Făcăleț”! Surse din cadrul Primăriei, ne-au spus neoficial, că toată problema rezidă în lipsa de educație a celor in cauză si nu este de vină decizia primăriei. Pe bune? Totuși, ce act cultural este o nuntă, într-un parc liniștit, la un monument istoric, pe aleile unde se plimbă copiii si batranii și unde este și un asezământ pentru persoanele de vârsta a III-a? Care găoace de minte plina cu câlți și vaselină de strung de la Metalurgica a putut sa gândească așa ceva? Chiar îți trebuie doctorat să vezi că este o măsura aiurea și în detrimentul tuturor legilor și regulilor de bun simț? Redați-ne Parcul Marghiloman, lăsați riveranii să iasă din curte liniștiti, să-și scoată pe străzile cu gropi autoturismele din dotare, lăsați copiii să se joace in voie în Parcul lor, pe care nu îl vreti amenajat și liniștit, nu printre 20 sau 30 de mirese, plus alaiurile din dotare, cu semințe, băuturi, muzică și panarame! Slabiți-ne cu ideile “made in Țintești” de “Blumberg mioritic”…numai scandal și panaramă este in Buzău de când puneți in practică “ideile luminate” din găoacea plină de vaselină de Metalurgica! Nu țin nici cu fosta conducere, care are păcatele ei, dar nu pot să tac când văd cum vă bateți joc de ce a mai rămas din Buzau…!

Sursa: newsbuzau.ro

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com