Acasa | Actualitate | Râma de hazna face ravagii, Toma Făcăleţ e disperat !

Râma de hazna face ravagii, Toma Făcăleţ e disperat !

poza-prefectura-buna2

O slugă dovedită a lui Făcăleţ. i-a făcut miliardarului de carton un pocinog pe cinste, care ar putea  să-l trimită pe neica faliment direct în braţele procurorilor anticorupţie. Citim în racnetulmunteniei.ro că: “Ultima coadă de topor din presa buzoiană este în prag de șomaj forțat după ce primarul Toma i-a respins serviciile pe motiv că nu sunt bune. Ăsta e servil, dar nu știe să mintă și lui Toma îi trebuie un ziarist talentat. Iată cum a făcut Auraș Tereacă să-l dea de gol pe bietul Toma și secretara lui. Nu redăm întregul material, pentru a nu fi nevoiți să spălăm și face feștanie vreo cinci luni, doar o picătură din opera maestrului:

Speriați de speța cu polițiștii locali, consilierii locali au zis că e cazul ca pe mai departe să sufle și-n iaurt și de aceea șapte dintre ei au ajuns să voteze împotriva unui proiect, până la urmă banal, prin care primăria își mandata un reprezentant în AGA la Compania de Apă.

Puțin a lipsit, mai exact un vot, pentru ca de frică, ditamai Primăria Buzău să nu-și poată trimite umilul reprezentant în AGA la societatea în care e acționar cu 76%”, scrie Auraș Tereacă pe site-ul http://www.buzoienii.ro

Auraș Tereacă spune că 7 consilieri locali au votat împotriva proiectului. Secretara spune, în adresa trimisă către Prefectura Buzău, că au votat împotrivă doar doi consilieri.

P.S. Proiectul nu trecuse nici atunci, pentru că trebuia jumătate plus unul din numărul consilierilor prezenți, adică jumătate plus unu din 19 cu patru voturi nule” mai citim în racnetulmunteniei.ro

SURSA racnetulmunteniei.ro

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com