Acasa | Actualitate | Puciul din D.N.A. s-a terminat înainte de a începe

Puciul din D.N.A. s-a terminat înainte de a începe

laura-codruta-kovesi-a-plagiat-465x390

Așa cum era de așteptat, vizita ambasadorului Hans Klemm la Palatul Victoria nu a rămas fără urmări. Tudorel Toader, ministrul Justiției s-a mai calmat, iar președintele și-a arătat susținerea pentru conducerea D.N.A. și a pus sub semnul întrebării mișcările de revoltă din această instituție. Se pare că și prim-ministrul și-a primit porția de democrație și după spusele președintelui acesta s-a arătat cam rezervat față de noile schimbări revoluționare trâmbițate voios de Liviu Dragnea. Președintele Klaus Iohannis a spus, marți, că, în ce privește activitatea Direcției Naționale Anticorupție și a Parchetului General, el este mulțumit, iar referitor la scandalul în care e implicată șefa DNA, el așteaptă concluziile verificărilor care sunt în curs.
„CSM se ocupă de anumite aspecte și ministrul Justiției a solicitat o inspecție pe management, atât la Parchet, cât și la DNA. Aceste demersuri vor clarifica toate aceste aspecte. În ce privește activitatea Parchetului General și DNA, eu sunt foarte mulțumit de activitatea acestor instituții și de activitatea șefilor acestor instituții.
Am auzit prea multe așa-zise interceptări ca să mai cred în ele. Vor fi făcute verificările de rigoare și vom afla adevărul. Nu văd niciun motiv de suspendare (a lui Kovesi din fruntea DNA – n.red.) „, a spus Klaus Iohannis, răspunzând unei întrebări pe acest subiect la finalul ședinței CSAT, de astăzi.
Se pare că toată speranța românilor este tot la americani, așa cum a fost în tot regimul de tristă amintire, pentru că ai noștri nu ne vor nici acum binele, chiar după ce ne-au adus în pragul sărăciei.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com