Acasa | Diverse | Proiecte de lege care devin obligatorii după ședința cu adevărat ordinară care a avut loc pe 29 februarie 2017

Proiecte de lege care devin obligatorii după ședința cu adevărat ordinară care a avut loc pe 29 februarie 2017

CLM-BZ

Toți cetățenii care încalcă legea contravențional și nu au un comportament pe placul autorităților riscă să-și piardă calitatea de cetățean al orașului dar și confiscarea proprietăților de pe raza municipiului având interdicție de a mai intra în orașul Buzău pe o perioadă egală cu mandatul actualului primar.

Sunt vizați cetățenii care aruncă diverse lucruri în alte locuri decât coșurile de gunoi, cei care parchează în alte locuri decât cele special amenajate pentru parcare, cei care trec pe culoarea roșie a semaforului imaginar al domnului Toma, cei care scuipă sau înjură pe primar, cei care nu mai dețin acte justificative pentru produsele de consum achiziționate din piață, cei care merg mai puțin de 10 minute zilnic pe jos, dar nu mai mult de 11 minute. Mai sunt și alte fapte care intră sub incidența acestui proiect. Mai multe detalii găsiți pe siteul primăriei Buzău, la secțiunea strict secret.

Totodată, cetățenii care nu vor achiziționa filtre Aquator, precum și cei care nu încheie contracte pentru paza locuințelor, vor fi amendați de poliția locală care va trece, începând cu data de 25 iulie 2017, în subordinea firmei LEX PROTECT.

Cei care nu vor ști să răspundă CONSTANTIN TOMA la întrebarea ”Cine este cea mai mare personalitate din istoria județului Buzău?”, vor plăti impozite majorate cu 900% precum și amenzi mai mari de 70 ori decât limita maximă legală.

De asemenea cei care nu vor ști răspunsul la întrebarea ”Cine este cel mai mare dușman al primarului suprem al municipiului Buzău?” vor fi reținuți de poliția locală și vor fi trimiși în judecată pentru ofensă publică adusă autorității de stat.

Toți cetățenii care circulă pe drumurile publice ale municipiului vor plăti o taxă zilnică care diferă de la caz la caz. Astfel, pietonii vor plăti o taxă de acces la trotuar de 1 leu. Pentru fiecare traversare a drumurilor rutiere vor scoate din buzunar încă un leu. Bicicliștii vor plăti o taxă fixă de 3 lei. Motocicliștii vor plăti 5 lei iar automobiliștii 8 lei. Vor fi scutiți de la taxă cei care conduc mașini care au combinația de litere GRB la număr. Scutiți vor fi și consilierii care votează favorabil acest proiect de hotărâre.

Alt proiect de lege controversat este și cel care privește schimbarea numelui municipiului Buzău în Constantinopolis Tomis cu prilejul împlinirii a 1641 de ani de la atestarea târgului Buzău.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com