Acasa | Actualitate | Prins beat la volan, un barosan din Consiliul Județean a fugit de polițişti ca dracu’ de tămâie, ca să nu le sufle tot alcoolul în nas

Prins beat la volan, un barosan din Consiliul Județean a fugit de polițişti ca dracu’ de tămâie, ca să nu le sufle tot alcoolul în nas

ciolan-gabriela-badica3

Beat criță, directorul economic din Consiliul Județean, Liviu Ciolan, s-a urcat la volan, vineri seară, după ce s-a ospătat cu colegii lui, la finalul inaugurării târgului de la muzeu, pentru a se deplasa la domiciliu. Ghinionul a făcut ca Ciolan să dea de nişte curcani de la Circulație chiar când omul se apropia de casă. Alcoolul din creire şi vanitatea dobândită la locul de muncă l-au împins pe funcționarul nostru la o nefăcută.

Barosanul plătit din banii noștri a fost oprit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de polițiștii de la Rutieră, după ce au observat că autoturismul în care acesta se afla avea o traiectorie sinuoasă. El a încercat, inițial, să îi trateze cu refuz pe agenții care au vrut să îl testeze cu aparatul Drager și, în momentul în care a văzut că polițiștii sunt de neînduplecat, Ciolan a luat-o la fugă.

Întreaga scenă s-a petrecut pe Fundătura Grâușorului, din apropierea Bulevardului 1 Decembrie 1918, la câțiva pași de domiciliului directorului Liviu Ciolan, iar polițiștii au izbutit să îl prindă după o cursă de câteva sute de metri.

În ciuda acestui comportament, Ciolan a fost doar rugat frumos să sufle în aparatul Drager, aparat care, copleșit de importanța funcției șoferului, a fost mai cumsecade decât polițiștii și a indicat o alcoolemie de doar 0,33 miligrame alcool pur în aerul expirat. Sau cel puțin așa este indicat în procesul-verbal de contravenție.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com