Acasa | Actualitate | Primarul Toma vrea să dezbată cu buzoienii la cinematograf

Primarul Toma vrea să dezbată cu buzoienii la cinematograf

toma-04 ian 2017 (2)

După ce Primăria a câştigat definitiv, în instanță, cinematograful Dacia, edilul şef al Buzăului își planuri mari pentru stabilimentul de pe platou. Mai exact, Constantin Toma vrea să amenajeze aici un centru multifunctional, în cadrul căruia să aibă întâlniri cu buzoienii, fără a-i schimba însă destinația de cinematograf.

Nu este pentru prima dată când primarul Buzăului vrea să împrumute modelul olandez. Prezent în luna ianuarie în Țara Lalelelor, Constantin Toma a adus cu sine ideea unui centru multifuncțional, cu cinematograf, dar care să găzduiască acțiuni culturale și sociale, cele din urmă implicându-i și pe cetățeni în procesul decizional:

„Încercăm să organizăm aici dezbateri pe probleme la zi ale buzoienilor și, în regim de voluntariat, sperăm să avem cât mai mulți cetățeni care să participe la aceste discuții.”,a  declarat edilul șef Toma.

Cât privește oportunitatea acestui proiect, tot Constantin Toma a fost cel care a arătat că, în Amsterdam, astfel de consultări ale municipalității cu marea masă, la care au participat zeci de mii de cetățeni, au reușit să influențeze chiar și decizii ale guvernului olandez.

Un prim pas spre concretizarea proiectului îl constituie prinderea în proiectul de buget a unor sume destinate amenajării și dotării viitorului Centru multifuncțional. De asemenea, locației de pe platou i se va păstra și destinația de cinematograf.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com