Acasa | Actualitate | Primarul Toma are, mai nou, un fix: „Focus TV”

Primarul Toma are, mai nou, un fix: „Focus TV”

toma-comp-800x445

Chiar şi fără să prezinte „realizările” la un an de mandat, despre primarul Toma toţi buzoienii ştiau că acesta vrea altceva pentru oraşul său. Al său, în sensul că aici îşi are domiciliul! Că de la a vrea şi până la a face efectiv ceva este cale lungă, de asemenea, la acest moment este clar pentru mulţi dintre noi. Şi încă un lucru care poate fi reclamat cu certitudine despre primul locatar din Palat, nu suportă critica! În orice situaţie şi indiferent de rezultat, este depozitarul adevărului absolut.

Că este normal să ai contestatari, ori critici constructive, asta ar trebui să se observe şi în atitudinea edilului şef, dar el rămâne consecvent principiilor personale, chiar dacă din postura de primar al buzoienilor ar trebui să încerce, măcar, experienţa compromisului. Că-ţi susţii cu tărie proiecte structurate pe propria gândire, chiar dacă ar urma să fie aplicate la nivelul comunităţii, nu ar fi, neapărat, greşit. Numai că „primarul” Toma trebuie să se detaşeze de fostul întreprinzător, care a considerat absolut normal să intre în lumea afacerilor ca simplu cultivator de pepeni şi fabricant de atelaje şi cărucioare, şi să accepte consilierea în termeni de management în administraţie publică.

Nici măcar revista Forbes nu ar putea acredita pe cineva drept posesorul adevărului absolut în ce priveşte calea cea mai bună pe care ar trebui să o urmeze o comunitate! La un an de mandat, primarul Toma s-a prezentat în faţa „naţiunii” cu un singur element de calitate: revigorarea conturilor Primăriei – 16 milioane de euro, actualmente, faţă de doar 57 de mii lăsate de fostul. În rest, totul este şi poate fi supus criticii, pentru că orice lucru făcut de om este perfectibil! Mai ales când unele lucruri, Toma şi le face cu mâna lui: vezi scandalurile dăunătoare cu Compania de Apă şi poliţiştii locali!

Este vizibil că partea de presă „neprietenă”  îi produce „daune” pe timp de noapte, dar este de apreciat că de fiecare dată, în fiecare dimineaţă, o ia de la capăt: de la şapte, sau chiar şase jumătate, până spre opt – nouă seara. E un foc ce cu siguranţă va arde continuu, timp de patru ani încheiaţi, dar care se poate stinge brusc!

Sursa: muntenia.ro

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com