Acasa | Actualitate | Primarul Toma agreează Ordonanţa 13

Primarul Toma agreează Ordonanţa 13

Toma-Mult-990x660

Primarul Buzăului, Constantin Toma este un susţinător înfocat al controversatei Ordonanţe 13, care a scos sute de mii de români in stradă. Edilul consideră că Ordonanţa este necesară pentru că îl apără de închisoare. Ba, mai mult, Constantin Toma recunoaşte că în cele 7 luni de când conduce Primăria Buzău a facut destule greşeli prin care poate fi inculpat pentru abuz în serviciu, relatează tvsudest.ro
Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma este unul dintre susţinătorii înfocaţi ai celebrei Ordonanţe 13 a Guvernului Grindeanu, act normativ care a provocat ample manifestaţii de protest în toată ţara. În cadrul unei emisiuni a unui post local de televiziune, edilul PSD a declarat că ordonanţa era binevenită tocmai pentru că îl apără de închisoare, chiar şi în cazul unui abuz în serviciu.
Mai mult, Constantin Toma recunoaşte că în cele 7 luni de când conduce Primăria Buzău a făcut destule greşeli prin care poate fi inculpat pentru abuz în serviciu. Primarul Buzăului susţine însă că ilegalitaţile comise au fost făcute din neştiinţă.
Din păcate pentru Constantin Toma, Ordonanţa 13 a fost abrogată de Guvern, la presiunea străzii. Aceasta înseamnă că primarul Buzăului poate fi inculpat oricând pentru cele câteva ilegalităţi pe care singur a recunoscut că le-a făcut in numai 7 luni.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com