Acasa | Actualitate | Podul Vadu Pașii 2.0. Varianta lansată de PSD-iști pentru alegerile parlamentare din 2016

Podul Vadu Pașii 2.0. Varianta lansată de PSD-iști pentru alegerile parlamentare din 2016

toma_ciolacu_dragnea_neagu_87751000

Nu e o noutate pentru nimeni că PSD-iștii sunt foarte inventivi atunci când trebuie să ademenească electoratul cu gogomănii cât ei de mari. De exemplu, la Buzău, pentru că s-au cam epuizat marile subiecte de vrăjit alegătorii, s-au gândit să reîncălzească subiectul legat de podul de la Vadu Pașii. Vin însă cu un upgrade, pentru că se cam săturase lumea de vechea promisiune legată de reabilitarea podului.

Aflăm din gura președintelui CJ, Petre Neagu, prezent în studioul unei televiziuni locale, că s-a decis renunțarea la varianta recondiţionării monumentului istoric, în favoarea unei soluţii mai rapide şi poate chiar mai ieftine, construirea unui nou pod.

Pentru restaurarea podului problemă s-au tot făcut demersuri şi s-au căutat soluţii legale timp de zece ani. Totul ar fi fost însă zădărnicit de refuzul Ministerului Culturii de a aviza proiectul. ”Am făcut demersurile necesare la Ministerul Dezvoltării, la Ministerul Culturii, și mai mult ca sigur va începe construcția unui alt pod lângă podul monument istoric de la Vadu Pașii”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

De câțiva ani încoace, podul Vadu Pașii se află în topul promisiunilor electorale. A fost construit cu un secol în urmă peste râul Buzău şi este închis traficului auto de un deceniu. Obiectivul este vital pentru comunităţile din Vadu Paşii, Săgeata şi Robeasca, scurtând mult legătura rutieră cu municipiul Buzău. Rămâne de văzut câți dintre localnicii din aceste zone vor pleca urechea la promisiunile fără fundament ale PSD-iștilor.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com