Acasa | Actualitate | PMP îl exclude pe colonelul Ion Marin din partid. Acuzații grave

PMP îl exclude pe colonelul Ion Marin din partid. Acuzații grave

marin-basescu

PMP l-a dat afară din partid pe Colonelul (r) Ion Marin, fostul comandant al IPJ Buzău.

„Sedinta extraordinara a Consiliului Local Municipal Buzau din data de 13 septembrie, desfasurata in conditii ilegale, avand in vedere modul de convocare si de informare a consilierilor, a oferit opiniei publice dovada categorica a faptului ca Ion Marin, consilier local al PMP Buzau, s-a vandut cu totul intereselor grupului infractional reprezentat de primarul PSD Constantin Toma. Domnul Ion Marin a luat act de strategia publica a PMP legata de sedinta de astazi, dar a ales sa dea cartile pe fata si sa arate intregii opinii publice caracterul sau de sluga in fata intereselor ilegitime ale unui primar penal, cercetat de justitie pentru escrocheriile financiare pe care le-a facut, cercetat de DNA pentru abuzurile pe care le face, cercetat de ANI pentru ca a mintit in mod flagrant la intocmirea declaratiei de avere.

PMP Buzau va declansa procedurile de excludere din partid a domnului Ion Marin”, a transmis PMP printr-un comunicat de presă.

„Ce excludere? Că vrea Adrian Mocanu?! Domnul Mocanu ar trebui să se documenteze să vadă dacă eu mai fac parte din Colegiul Național Executiv al PMP. Este organismul central de conducere al PMP. Colegiul Național poate să mă dea afară din PMP. Hoțul strigă hoții. Nu mă feresc să spun acest lucru. Se știe foarte bine ce proziție am avut când am auzit că se pune problema să vină Adrian Mocanu la PMP. Am fost susținut la acea vreme de mai mulți colegi. Nu vreau să fac o polemică cu domnul Adrian Mocanu”, a zis Ion Marin în exclusivitate pentru DC News.

„Eu mi-am făcut campanie electorală cu 14 oameni. Domnul Adrian Mocanu a fost cam plimbăreț prin formațiuni politice de dragul intereselor personale. Era pe la PSRO înainte. Eu nu am avut interese personale. Nu mă schimb și nu mă vând pentru nimic. Am anumite concepții care pentru alții… poate sunt deplasate”, ne-a mai zis Ion Marin.

„Eu nu îl susțin pe Constantin Toma, primarul Buzăului, din punct de vedere al social-democratului, ci din punct de vedere al omului pur și simplu. Mie îmi plac oamenii hotărâți și decisi. Cum îmi place și Cezar Preda (PNL) pentru felul de a fi. Nu are legătură cu politica. Nu îmi plac oamenii care sunt pupincuriști, care profită de naivitatea celorlalți”, a mai spus Ion Marin.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com