Acasa | Actualitate | Păruială online între trepădușii politruci, Sebastian și Antonel

Păruială online între trepădușii politruci, Sebastian și Antonel

antonel

Social-democratul Sebastian Radu, candidat pentru un loc în Camera Deputaților, a reacționat dur pe Facebook, după ce liberalul Antonel Tănase, aspirant la aceeași funcție, a acuzat PSD de minciună și atitudine iresponsabilă în ceea ce privește creșterile salariale ale românilor.

Fostul viceprimar al Buzăului s-a revoltat, ținând să scoată în evidență lipsa de consecvență a foștilor parteneri de alianță, care acum un an susțineau un guvern politic, iar astăzi marșează cu „tehnocratul” Dacian Cioloș pentru funcția de premier. Radu i se adresează liberalului Antonel Tănase cu formula „Dragă Antonel” și îl acuză de „autism” în ceea ce privește problemele buzoienilor, fiind un candidat de import.

Antonel Tănase este secretar de stat în Ministerul Transporturilor și va candida din partea PNL Buzău pe un loc eligibil în Parlamentul României. El este „stranierul” liberalilor buzoieni pentru Camera Deputaților, fiind candidatul impus de București, la fel ca și senatorul Teodor Atanasiu.

Până la această oră, Antonel Tănase nu a răspuns atacului venit dinspre social-democrați. Este posibil ca liberalul să producă o replică în conferința de presă organizată în fiecare joi de PNL Buzău.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com