Acasa | Economic | Parizer expirat, la ofertă într-un hipermarket din Buzău. Clienţii revoltaţi, ameninţaţi cu armate de avocaţi

Parizer expirat, la ofertă într-un hipermarket din Buzău. Clienţii revoltaţi, ameninţaţi cu armate de avocaţi

mancare-expirata

Doi tineri din Buzău acuză un hipermarket că ar fi pus la vânzare într-unul dintre magazinele din municipiu produse alimentare ieşite din termenul  de garanţie. Cei doi spun că au avut o supriză neplăcută, joi după-amiază, la scurt timp după ce au făcut cumpărături într-un magazin din centrul Buzăului. Ajunşi acasă, povestesc tinerii, au vrut să consume din parizerul cumpărat însă în ultimul moment şi-au dat seama că produsul, care se alterează foarte uşor, este expirat de patru zile.

Revoltaţi, cei doi s-au întors la magazinul din centrul municipiului, pentru a solicita explicaţii conducerii despre vânzarea unui produs ieşit de mult din termenul de garanţie.

Cumpărătorii au încercat să filmeze toată scena însă, la vederea camerei de pe telefon, managerul i-ar fi averizat că se află într-un spaţiu privat şi vor fi daţi afară.

„Ni s-a spus că vom avea probleme, că vor chema poliţia şi că dacă insistăm vom avea de-a face cu o armată de avocaţi. Au vrut să ne ia produsul şi să ne restituie banii însă noi am refuzat  pentru că vrem să arătăm OPC-ului ce scot aceşti comercianţi la vânzare. Fiind vorba de o sumă mică, eu cred că este important alt aspect: cum aceşti vânzători ne pot face mult rău, în special copiilor”, ne-a declarat B.T. din Buzău.

Cei doi tineri au promis că vineri dimineaţă vor face plângere la Oficiul pentru Protec’ia Consumatorului.

Deşi s-au făcut demersuri, până la această oră conducerea magazinului din Buzău nu a putut fi contactată pentru a comunica un punct de vedere vizavi de acest incident.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com