Acasa | Politic | Ovidiu Anghel și sfetnicul său, Torel, au vrut să vândă sediul fostului PDL

Ovidiu Anghel și sfetnicul său, Torel, au vrut să vândă sediul fostului PDL

Pnl-psro

Surse din anturajul lui Cezar Preda au furnizat unui cotidian local o informație care, dacă este adevărată, pune într-o lumină proastă tandemul Ovidiu Anghel – Vasile Dinu, zis Torel. Cei doi începuseră demersurile pentru a vinde sediul din strada Ion Băieșu al PNL, fără acordul celorlalți membri de partid.

Ziarul Opinia scrie că Anghel și Torel deciseseră, fără a consulta structura de conducere județeană, să sediul fostului PDL la vânzare, într-un final căzându-se la pace cu un investitor care ar fi vrut să deschidă acolo un show-room auto, investitorul însuși fiind unul dintre apropiații lui Anghel și ai lui „Torel“.

Zile la rând au putut fi văzute diferite persoane care efectuau măsurători, care fotografiau și filmau interiorul și exteriorul respectivului spațiu sau care, sub atenta supraveghere a lui Ovidiu Anghel sau a sfetnicului său, Vasile „Torel“ Dinu, pur și simplu îl vizitau.

Aceasta pentru că cei doi deciseseră, fără a consulta structura de conducere județeană, să îl scoată la vânzare, într-un final căzându-se la pace cu un investitor care ar fi vrut să deschidă acolo un show-room auto, investitorul însuși fiind unul dintre apropiații lui Anghel și ai lui „Torel“.

”Iată, deci, o nouă dovadă a faptului că organizația județeană a Partidului Național Liberal încă­puse pe mâna unor indivizi care au venit în PNL pentru a vinde tot, de la funcții la sedii, o mână de golani politici al căror scop a fost să pună mâna și să valorifice în scop propriu ceea ce au muncit alții ani de zile”, scrie Opinia.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com