Acasa | Diverse | Ultima noapte printre muritori. Raluca Colgiu va fi înmormântată mâine la cimitirul Dumbrava

Ultima noapte printre muritori. Raluca Colgiu va fi înmormântată mâine la cimitirul Dumbrava

raluca

Slujba de înmormântare a Ralucăi Colgiu va avea loc marţi, la ora 12.00, în Cimitirul Dumbrava. Trupul neînsufleţit al Ralucăi Filip Colgiu a fost depus, duminică, la capela Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei unde, toţi cei care au cunoscut-o îşi pot lua rămas bun de la ea. Raluca Filip Colgiu avea 37 de ani, urma aceeași carieră ca și mama sa, de notar, fiind apreciată și iubită de colegii săi, care și-o amintesc doar cu zâmbetul pe buze.

Tânăra a luptat până în ultima clipă cu o boală nemiloasă. A avut alături familia, prietenii, dar și un număr impresionant de buzoieni care au sărit în ajutorul său, donând sânge și dăruindu-i totodată speranța că va învinge leucemia cu care a fost diagnosticată în urmă cu un an.

Din nefericire, inima Ralucăi Filip Colgiu, fiica președintei Uniunii Notarilor Publici Buzău și soția lui Florin Colgiu, fostul președinte al tineretului liberal de la Buzău, a încetat să mai bată în dimineața acestei zile. A lăsat în urma sa o fetiță de trei ani, care nu va înțelege de ce mama sa nu o va mai îmbrățișa niciodată.

Vestea că tânăra mamă, pentru care sute de buzoieni au dat dovadă de o solidaritate deosebită, în urma campaniei de pe Facebook, aglomerând zile la rând Centrul de Transfuzii Buzău, i-a îndurerat pe mulți, iar mesajele de condoleanțe și gândurile încărcate de tristețe față de familie nu mai contenesc.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com