Acasa | Actualitate | O nouă dispută între Primărie și Adrian Mocanu pe tema Crângului

O nouă dispută între Primărie și Adrian Mocanu pe tema Crângului

mocanu-apostu

Apostu, pe Facebook: „Adriane, știi câți copaci ai măcelărit ca să tipărești inepțiile cu care ai umplut orașul?
Viceprimarul social-demo­crat al municipiului, Ionuț A­pos­tu, a lansat, sâmbătă seara, un nou atac la președintele organizației județene a Partidului Mișcarea Populară, de­pu­ta­tul Adrian Mocanu, după ce pe uși­le apartamentelor din blocurile buzoiene au apărut „door-hangere“ prin intermediul cărora PMP Buzău reia tema Crângului, temă lansată în spațiul pu­blic în urmă cu trei săptămâni. Cu acea ocazie, deputatul Adrian Mocanu a acuzat noua administrație buzoiană că vrea să readucă întrega pădure din jurul parcului Crâng în patrimoniul municipalității cu scopul de a o gaja la bănci sau pentru a permite constuirea unor imobile acolo.

Ionuț Apostu a postat pe rețeaua de socializare Facebook un colaj de fotografii, dintre care două îi înfățișează pe liderul național al PMP, Traian Băsescu, și pe președintele PMP Buzău, Adrian Mocanu, postare însoțită de următorul text:

Acești doi oameni au umplut societatea de mizerie. La propriu și la figurat. Doi lupi fără scrupule, călători pe la toate partidele, sunt paznici la oi. Azi, mizeria a cuprins toate blocurile din oraș pentru ca unul din personajele din imagine să promoveze minciunile. Adriane, știi câți copaci ai măcelărit ca să tipărești inepțiile cu care ai umplut orașul? Mai bine plantai câțiva copaci în Crâng, decât să produci gunoaie. Adevărul despre Crâng e că dorim să-l transformăm în parcul de suflet al buzoienilor, oferind protecție suplimentară împotriva hienelor de teapa celor ca tine, care au încercat să-l ciuntească. Ți-o spune cineva care chiar știe ce înseamnă protecția mediului. Dacă ai avea bunul simț să te informezi, ai afla că, și la acest moment, Crângul este arie protejată de interes județean și nimeni, niciodată, nu va putea să atenteze la integritatea Crângului!

P.S. Am decis sa iau atitudine în speranța că dumnea­voastră, cetățenii onorabili ai acestui oraș, îmi veți fi alături în demersul de a schimba acest tip de politicieni mincinoși și fără valoare“, a scris Apostu pe Facebook.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com