Acasa | Actualitate | Nea Marin miliţianu’, care i-a înnebunit pe internauţi! Ia un bulin bre, ca să scapi de piticii de la mansardă

Nea Marin miliţianu’, care i-a înnebunit pe internauţi! Ia un bulin bre, ca să scapi de piticii de la mansardă

17264852_1845344219066662_2261233063893532043_n
Fostul comandant al IPJ Buzău, Ion Marin, dovedit că fost angajat cu ştate în regimentul aliaţilor portocalii ai lui Cezar Preda, a ajuns să se facă de râs la bătrâneţe. Plecat cu coada-ntre craci imediat după căderea guvernului Boc, numitul politic Ion Marin a făcut zilele trecute afirmaţii de casacadorii râsului când a fost luat la bani mărunţi de către jurnalişti în cadrul unei emisiuni TV despre legăturile cu mafia locală.
Cică nea Marin ar fi luat-o pe arătură acuma de curând când l-au luat ăştia de pe la TV-uri la întrebări despre legăturile sale necurate cu şmecherul Dorin Marinescu zis „Piticu”. Fostul miliţian reşapat Ion Marin a găsit o explicaţie de-a dreptul puerilă după ce tot el a dat pe de lături şi a povestit tam nisam că i-ar fi făcut câteva vizite la bulău lui Piticu.
După ce internauţii l-au luat la beţe şi s-au distrat copios pe seama domnieie sale, nea Marin a hotărât să dreagă busoicul, ce mai.
Într-o postare pe Facebook, fostul miliţian buzoian a afirmat că face parte din Masoneria Română, organizație la care a aderat în urmă cu mai mulți ani şi de-aia s-a dus la Piticu la mititica.
“La momentul declanșării cercetărilor, o parte a media locală a publicat și numele meu ca fiind unul dintre cei care i-au asigurat „protecția“ principalului suspect, Marinescu Dorin, zis Piticu.
Așa că, în spațiul public, dar și în anumite cercuri private ideea a prins contur și au fost facute tot felul de supoziții referitoare la momentul inculpării mele. Am decis să nu am nici o reacție până la momentul menționat mai sus. Spre dezamăgirea multora, nu s-a adeverit nimic dim supozițiile vehiculate. Astăzi, în direct la Focus TV, în cadrul emisiunii Sens direct, în premieră, am afirmat public faptul că l-am vizitat, la sediul firmei, pe Marinescu Dorin, de mai multe ori. Motivele prezenței mele acolo au fost legate de apartenența noastră la Masoneria Română, opțiune care nu are nimic în comun cu suspiciunile vehiculate. Sunt Maestru Mason de mulți ani și am aderat la această asociație în care am cunoscut foarte mulți oameni și, în cadrul căreia, mi-am întărit convingerea că rasismul, discriminările de orice fel, xenofobismul nu au ce căuta în comportamentul uman și am realizat că înțelegerea naturii umane, cu rele și bune, este mai presus decât ura, invidia, dușmănia și altele.La masoni, frăția este mai presus de manifestările profane iar cei care îi încalcă Constituția sunt stigmatizați pentru tot restul vieții.Am preferat să rămân MASON.”, a scris colonelul Ion Marin azi-noapte, pe Facebook.
Bă Marine, ce-ai făcut, da zi drept nu aşa la vrăjeală! L-ai spovedit pe Piticu la bulău? I-ai zis de umflătură? I-ai dat în ghioc saU doar În bobi? Zi-ne adevăruL, că noi promitem să tăcem. Acum, parol, chiar nu ştim ce să mai zicem de nea Marin. Zău aşa frate, ţăcăneli auzim şi vedem mai tot timpul pe net dar vrăjeli de-astea cu masoneria, că i-ai lua în braţe pe vagabonzi şi pe senili chiar ne e greu să înghiţim. Asta e o organizaţie serioasă în care nu intră fietecine, darmite de-alde d-ăştia aşa vopsiţi.
Aşa că, domnule Mari,n cu toată simpatia pe care ne-o provocaţi când vă pozaţi seara lângă paharele de vin băute prin balcon, daţi-ne voie să nu punem botul la vrăjeală, cum s-ar spune. Pentru liniştea de la mansardă, vă sfătuim ca pe lângă şpriţ să luaţi periodic şi câte-un bulin, da nu de orice fel. Şi aveţi grijă să nu fie cu aromă de pelin.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com