Acasa | Actualitate | Momente penibile în CLM! Cel mai mare INVESTITOR de la Buzău, premiat de cel mai mare FALIMENT!

Momente penibile în CLM! Cel mai mare INVESTITOR de la Buzău, premiat de cel mai mare FALIMENT!

646x404 (5)

“Eroul” care a trimis acasă peste 4.000 de muncitori de la Metalurgica şi peste 2000 de la societatea agricolă Servagromec îşi doreşte să fie remarcat de fiecare dată când organizează câte o întâlnire publică importantă.Vineri a fost momentul să-şi dea în stambă la premierea cetăţenilor de onoare ai Buzăului.

Cu vrăjeala specifică de investitor ajuns în colaps financiar, zgârie-brânză de la Buzău n-a rezistat tentaţiei de a se lăuda în faţa afaceriştilor din Buzău încercând să-i momească pe cei mai prolifici oameni cu titluri fără nicio valoare.

Ca atare afaceristul model al Statului Român care şi-a băgat toate cele cinci firme în faliment, i-a înmânat vineri diploma de cetăţean de onoare al municipiului Buzău taiwanezului Clement Hung, manager al Green Group, lider pe piața europeană de reciclare , cu aproape 4000 de angajați.

Investitorul Asiatic sosit la Buzău în urmă cu două decenii, a avut noroc că nu stăpânește bine limba română şi n-a înţeles şuşutelile din jur atunci când Toma i-a acordat diploma.

Când taiwanezul Clement Hung a vorbit deschis despre„virtuțile unui bun cetățean”, Toma s-a albit la faţă şi era să cadă de pe scaun. Edilul faliment şi-a adus aminte că Primăria Buzău va fi obligată să-i reţină o treime din salariul cu care este remunerat, lună de lună.

Taiwanezul Clement Hung a aflat cine l-a premiat abia când a ajuns acasă. Omului de afaceri i s-a comunicat că niciun mare investitor n-a acceptat acest premiu simbloic de frică să nu se ia falimentul şi la el.

Aflând toată tărăşenia Clement Hung şi a dat ordin  să vină un sobor de popi să-i facă sfeştanie la firmă.

Având în vedere datoria pe care o are de achitat către Marfin Bank, ca persoană fizică, Constantin Toma poate fi considerat cel mai îndatorat primar din România, fiind singurul din ţară care îşi ridică salariul cash ca să nu i-l poprească şi alţi debitori.

În urmă cu o lună,  Judecătoria Buzău a decis să impună poprire asupra veniturilor primarului municipiului Buzău, Constantin Toma. În calitatea de debitor în dosarul de executare nr. 856/2013, edilul are de achitat către Marfin Bank peste 3 milioane de lei, la care se adaugă şi dobânzile, penalităţile datorate conform titlului executoriu, precum şi cheltuielile de executare care vor fi calculate până la data achitării integrale a debitului.

Mai precis, prin decizia Judecătoriei, Primăria Buzău este obligată să pună poprire pe veniturile încasate de primarul Constantin Toma, până la stingerea datoriei.

De precizat este şi faptul că acelaşi Constantin Toma a reuşit să-şi ruineze toate afacerile derulate după 1990 care îl plasau, la un moment dat, în top 200 al celor mai bogaţi români. După falimentarea firmelor sale, Constantin Toma a decis să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Buzău şi să administreze chibzuit bugetul local.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com