Acasa | Actualitate | ”Modul în care Iohannis tratează acest scandal arată că STĂPÂNEȘTE situaţia”

”Modul în care Iohannis tratează acest scandal arată că STĂPÂNEȘTE situaţia”

iohannis-db-02_01_1fd98095a9

Realizatorul emisiunii Realitatea Românească, Octavian Hoandră, a afirmat la Realitatea TV, legat scandalul privind trecerea în rezervă a generalului SRI Florian Coldea, că îi place modul în care tratează preşedintele Klaus Iohannis această problemă şi că este un lucru de bun simţ că nu face un scandal mediatic, aşa cum eram obişnuiţi să facă Traian Băsescu.

Mie îmi place cum preşedintele Iohannis tratează problema. Îmi place atitudinea calmă şi rezervată a preşedintelui. Dacă era Traian Băsescu preşedinte vă imaginaţi ce show mediatic ar fi fost. Este un semnal că preşedintele Iohannis stăpâneşte situaţia. Tratează problema cu calm şi cu decenţă această problemă, ceea ce mi se pare un lucru de bun simţ. Aşa ar trebui să procedeze un preşedinte al oricărei ţări civilizate„, a afirmat realizatorul emisiunii Realitatea Românească.

Cum i-ar sta unui preşedinte să se exprime vis-a-vis de nişte întregistrări ale unui personaj controversat. Preşedintele este o persoană care are de a face cu lucruri serioase, mi se pare o poziţie foarte bună care dă încredere în faptul că domnia sa stăpâneşte toate aceste probleme şi are soluţii pentru ele„, a completat Octavian Hoandră.

Acesta a mai spus că este de părere că acest scandal trebuie pus în concordanţă cu un alt personaj: Traian Băsescu. „În această ecuaţie nu putem vorbi de un singur personaj. Parchetul General va face ceea ce trebuie să facă şi aşteptăm concluzii din partea unor instituţii. Românii aşteaptă aceste răspunsuri„, a mai spus realizatorul emisiunii Realitatea Românească, explicând că orice for constituit legal trebuie să facă aceste cercetări, întrucât orice român are dreptul să afle răspunsul la o serie de întrebări.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com