Acasa | Actualitate | Florin Iordache a demisionat din funcţia de ministru al Justiţiei

Florin Iordache a demisionat din funcţia de ministru al Justiţiei

Jmhhc2g9NWY0MjY2MDVlZTBjZmE5MWI3NGNlMmM2MmY0ZDRkMjA=.thumb

Ministrul Justiției, Florin Iordache, a precizat că va anunța joi decizia cu privire la mandatul său, după ce va discuta cu premierul Sorin Grindeanu.

„Voi discuta astăzi cu prim-ministrul și vă voi anunța decizia”, a declarat Iordache, la sosirea la MJ, potrivit Antena 3.

Miercuri, premierul Sorin Grindeanu a informat că va anunța decizia sa în privința lui Florin Iordache după ședința de joi a Guvernului.

„O să am o discuție cu dânsul în seara asta sau mâine dimineață, iar mâine, după ședința de Guvern, mâine după-masă, o să vă anunț ce decizie am luat. (…) Decizia mea e luată”, a spus Grindeanu. El a arătat că a avut discuții și cu reprezentanții PSD cu privire la situația ministrului Florin Iordache.

Este un Guvern (…) politic, dar există momente în care fiecare dintre noi trebuie să luăm decizii. Am avut discuții cu liderii politici. Liderii politici și-au spus — (…) unii dintre ei — punctul de vedere. (…) Această primă discuție pe care o aștept din partea domnului Iordache, de data asta mai mult și pe ceea ce s-a întâmplat prin decizia Curții Constituționale și pe ceea ce se va întâmpla și mâine, dar nu schimbă în niciun fel decizia”, a precizat premierul.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com