Acasa | Actualitate | Marin Ion, rebel fără cauză. Colonelu’ de miliție își trădează partidul pentru nimic la schimb

Marin Ion, rebel fără cauză. Colonelu’ de miliție își trădează partidul pentru nimic la schimb

marin-basescu

A scris toată presa locală despre gestul fostului comandant de poliție, de ieri, de a-și sfida colegii din opoziție atunci când aceștia au boicotat ședința CLM. Au urmat reacțiile conducerii PMP, prin care era anunțată retragerea sprijinului politic, apoi contraatacul colonelului de miliție la adresa lui Adrian Mocanu.

„ADRIANE (Mocanu) nici nu ştii, cât de mic începi să fii !!!
De fapt, niciodată n-ai fost mare…
Ai venit „peste rând” în fruntea organizaţiei PMP Buzău după ce, într-o primă fază, am fost naiv să cred că în politică românească bunul-simt şi bunele intenţii şi-au găsit, în sfârşit, un făgaş normal…
M-am opus, PUBLIC, cu argumente, venirii familiei Mocanu în organizaţia sus-menţionată, păstrând decentă şi bunul-simt în exprimare rămânând fidel principiului potrivit căruia nu trebuie să fii nesimţit pentru a-ţi impune punctul de vedere.
Slugărnicia pe care o invoci la adresa mea într-un comunicat de presă care sfidează limitele bunului-simt nu este o trăsătură de caracter şi comportamentală în ceea ce mă priveşte…
Nu mi-am clădit o carieră în administraţie pe minciuni şi acuze nefondate şi am susţinut întotdeauna ideile care vin în întâmpinarea interesului cetăţeanului, indiferent din ce parte a eşichierului politic au venit…
Am rămas fidel ideii că interesul cetăţeanului este pe primul plan, atât timp cât este respectat cadrul legal…
Indiferent de disputele şi interesele politice, în calitataea mea de consilier local şi cetăţean al acestui oraş, voi ţine cont doar de doleanţele locuitorilor urbei…
Crezi că ai putea să faci la fel?„, a scris Ion Marin pe pagina personală de Facebook.

Se vede că Ion Marin nu prea a avut treabă cu politica. Omul încă nu înțelege că, din momentul în care a ales să intre în administrație sub sigla unui partid, PMP în acest caz, își asumă rolul de pion al acestei formațiuni, care se supune majorității. S-a întâmplat ca ieri această majoritate din Mișcarea Populară să decidă boicotarea ședinței CLM, argumentele invocate fiind acceptate cu seninătate chiar și de către tabăra social-democraților.

Colonelul a rămas însă lipit de scaunul său pentru a se gudura pe lângă consilierii PSD și ALDE, precum un cățel care speră la un os ronțăit de hulpavii din jurul său. Rebelul nici nu realizează că cei pe care îi lingușește acum nu-i vor lăsa nici măcar măduva din os, pentru că au și ei cățeii lor în așteptare, cu limba scoasă de foame.

Nea polițistul nu a făcut decât să își semneze plecarea din administrație, prin pierderea mandatului de consilier local, pentru că nici un partid nu poate tolera un gest ca cel al colonelului Ion Marin. Aș crede că nu este capabil să vadă penibilul de gestul său. Este atât de lipsit de diplomație, încât nu și-a dat seama că, prin plecarea in-corpore, nu le-ar fi atras atenția colegilor de la Putere, pe care văd că se luptă să îi impresioneze. Ar fi fost o plecare motivată de împrejurări, care nu ar fi deranjat niciuna dintre tabere.

Pentru că a rămas în ședință, rebelul a rănit orgoliile colegilor săi de partid, care nu se vor potoli până nu-l vor elimina din cărțile politicii locale. Membrii oricărui partid ar face la fel. Ion Marin se va reorienta, probabil, iar PSD-iștii n-au decât să ia în rândul lor un membru care, iată, se pricepe să trădeze, și care este foarte greu de disciplinat. (I.Tudose)

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com