Acasa | Actualitate | MARILE PUTERI dau de PĂMÂNT cu ŢARA NOASTRĂ! MESAJ TRANŞANT al ANGELEI MERKEL făcut in URMĂ cu PUŢIN TIMP. Ce o să facă GUVERNUL acum?

MARILE PUTERI dau de PĂMÂNT cu ŢARA NOASTRĂ! MESAJ TRANŞANT al ANGELEI MERKEL făcut in URMĂ cu PUŢIN TIMP. Ce o să facă GUVERNUL acum?

angela - merkel

Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al cancelarului federal, a spus miercuri, potrivit AP, că Angela Merkel „şi-a exprimat clar opinia că dacă lupta împotriva corupţiei este slăbită şi domnia legii, ca si politica de reforme, puse sub semnul întrebării, se transmite un semnal foarte greşit” dinspre Bucureşti.   Purtătorul de cuvânt al ministerului german de externe, Martin Schaefer, a anunţat presa că „Seara trecută, Guvernul României a adoptat doua ordonanţe de urgenţă, despre care ştim, in linii mari, că schimbă legea penală şi regimul graţierilor

Schaefer a spus că „Guvernul român, prin aceste decizii, a ignorat în mod evident, motivele de îngrijorare enunţate de preşedinte, de puterea judiciară şi de o mare parte a populaţiei. Urmărim aceste evoluţii cu oarecare îngrijorare deoarece deja o mare parte a soecietăţii civile româneşti şi-a exprimat temerile privind această decizie într-un mod foarte clar.” Angela Merkel l-a sunat vineri pe Klaus Iohannis. Atunci, cancelarul german a exprimat întreaga susţinere pentru continuarea luptei anticorupţie în România şi s-a arătat preocupată de eventualitatea ca anumite demersuri să afecteze parcursul pe care s-a înscris România în combaterea acestui fenomen.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com