Acasa | Politic | Marcel Ciolacu pune paie pe foc în războiul candidaților și spune că ”liberalul” Ovidiu Anghel a fost PSD-ist până de curând

Marcel Ciolacu pune paie pe foc în războiul candidaților și spune că ”liberalul” Ovidiu Anghel a fost PSD-ist până de curând

anghel-696x522

Război total între cele două partide importante care luptă pentru cucerirea Palatului Comunal și preluarea frâielor orașului. La scurt timp după ce Ovidiu Anghel, omul liberalilor, a fost atacat pe rețelele de socializare de PSD-iști, publicând chitanțe care îi trădează apartenența la PSD până de curând, liberalii au publicat și ei un extras cu toate creanțele astronomice ale candidatului PSD-ist, afaceristul Constantin Toma.

Postarea făcută pe pagina lui Ovidiu Anghel nu a rezistat însă foarte mult în on-line, din motive pe care nu le știm încă.

O postare pe Facebook a unui membru PSD cu acces la dosarele partidului ni l-a descris pe Ovidiu Anghel, candidatul PNL la Primărie, ca fiind lupul care-și schimbă blana, nu și năravul. Dovada a fost postarea unor chitanțe care atestă plata cotizației în 2015 către organizația județeană a PSD efectuată de Anghel.

Ulterior, candidatul liberal a negat veridicitatea documentelor. „Am văzut mizeriile respective şi ceea ce pot să spun este că PSD simte că va fi scos din administraţia municipiului Buzău. Ca să plăteşti cotizaţie într-un partid trebuie să fii membru, pentru că altfel încasarea este ilegală, iar eu nu am fost membru PSD. După 2010 nu am mai fost membru de partid, iar membru PSD nu am fost şi nu voi fi niciodată. Sunt nişte mizerii de campanie şi falsuri şi voi cere instituţiilor abilitate să meargă la PSD şi să verifice acest documente. PSD simte că candidatul lor nu întruneşte nici măcar voturile membrilor de partid, fiind un candidat impus de la Centru, un candidat care a dus o societate la faliment şi care are de plătit în acest moment 303 miliarde de lei diverşilor creditori. Pentru a ascunde aceste <calităţi>, ale candidatului dumnealor, folosesc aceste mizerii. Daţi-mi voie să nu răspund acestor mizerii”, a declarat Ovidiu Anghel.

Mai târziu, au fost scoase la lumină fotografii în care candidatul PNL apare alături de social-democrații Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici, în campania pentru parlamentarele din 2012.

Președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a venit apoi să înlăture orice îndoială asupra apartenenței politice a lui Ovidiu Anghel, distribuind un articol din care reiese clar că directorul Electrica a fost în PSD. Mai mult decât atât, Ciolacu a spus, „cu subiect și predicat”, că Ovidiu Anghel a mai fost și la alte partide, însă între timp s-a mai răzgândit și nu vrea să recunoască, scrie reporterbuzoian.ro.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com