Acasa | Actualitate | Marcel Ciolacu cere o anchetă a corpului de control al GUVERNULUI la Compania de Apă Buzău

Marcel Ciolacu cere o anchetă a corpului de control al GUVERNULUI la Compania de Apă Buzău

ciolacu_toma_98098800

Într-o postare de ultimă oră pe Facebook, preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, anunță că parlamentarii buzoieni vor solicita in mod oficial corpului de control al premierului o anchetă la Compania de Apă Buzău.

Practic, prin mesajul dat, liderul buzoian se situează de partea buzoienilor si a oamenilor din administratie care doresc ieftinirea apei, atrăgând însă atentia că îşi doreştrle dezamorsarea situației dintre Companie şi Consiliul Local, acționarul majoritar al societății.

Totodată, preşedintele PSD anunță că a purtat discuții cu ministrul Dezvoltării și cu ministrul Afacerilor Europene, astfel încât Buzăul să nu fie nevoit să returneze banii europeni deja folosiți de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară:

„Buzoienii au dreptul la apă ieftină și de bună calitate. Cât mai repede ! De aceea, am decis ca împreună cu parlamentarii PSD de Buzău să solicităm oficial o anchetă a Corpului de control al premierului la Compania de Apă Buzău. Trebuie să vedem cu toții care sunt problemele reale și, mai ales, care sunt pașii legali care trebuie făcuți pentru rezolvarea neînțelegerilor dintre acționarul majoritar, respectiv Primăria Buzău, și actuala conducere a Companiei de Apă. În paralel, am avut discuții extrem de constructive cu ministrul Dezvoltării și cu ministrul Afacerilor Europene pentru a găsi soluțiile potrivite astfel încât să nu fim nevoiți să returnăm banii europeni deja folosiți de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău și, în același timp, să putem atrage noi fonduri atât de necesare pentru modernizarea rețelei de apă a județului nostru. Am încredere că vom reuși acest lucru. Dar e nevoie de mai multă responsabilitate și de mai puțină polemică!”, a scris pe Facebook secretarul Camerei Deputaților.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com