Acasa | Politic | Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, este şantajat mediatic de slugile lui Făcăleţ

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, este şantajat mediatic de slugile lui Făcăleţ

toma_ciolacu_dragnea_neagu_87751000

Un război mediatic pe faţă a fost declanşat de oficina lui Constantin Toma, patronaşul de ziar retras formal de la cârma instrumentului media prin care a controlat generaţii de politiceni locali. Industriaşul pare că nu mai are linişte până nu dobândeşte controlul asupra Companiei de Apă, societate care va mai aduce în judeţ 200 de milioane de euro.

Pentru că Marcel Ciolacu nu execută oridinele şefului de la municipiu şi implicit cele dictate din umbră de magnatul Cezar Preda, şeful PSD este făcut de ocară în ediţia de joi a publicaţiei cumpărată cu totul de fostul partid portocaliu. Subiectul de scandal l-ar reprezenta potrivit pudeilor lui Toma Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ,Buzău 2008”.

Şantajul mediatic care nu prea mai ţine…

Deşi şedinţa nu era măcar începută la ora publicării materialului, mercenarii lui Toma au dezlănţuit atacul şi l-au făcut KO pe Ciolacu acuzându-l ba că mimează echidistanţa aflându-se de fapt de partea grupării Tescaru, ba că îi cântă-n strună lui Petruş Neagu.

Cei drept autorii articolului recunosc că primarul Constantin Toma este susţinut doar de o parte din organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat, însă Ciolacu este vârât şi el în tagma celor care ar face parte din gruparea din jurul fostului primar, Constantin Boşcodeală.

În continuare, Ciolacu este ciufulit că nu face jocurile lui Toma şi că nu ar fi mişcat niciun deget pentru a-l determina pe preşedintele Consiliului Judeţean să nu anuleze de pe o zi pe alta, Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ,,Buzău 2008” convocată pe data de 9 septembrie.

“Se putea face din iniţiativa a trei membri, primari PSD care puteau răspunde afirmativ unei solicitări a lui Ciolacu. Mai mult, mai ales că, în conformitate cu prevederile legale, o adunare generală convocată nu poate fi anulată, şi nici pe primarii care s-au prezentat la acea întrunire, nefiind anunţaţi în timp util de revocarea acesteia, să nu plece din sală şi să participe la lucrări”, se mai arată în materialul comandat de Toma angajaţilor de la ziar.

Politrucii se plâng şi se lamentează de mama focului în fiţuică cum că, fără o intervenţie fermă, politică, a lui Marcel Ciolacu, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, şi managerul Companiei de Apă, Ionel Tescaru, ar fi pus la cale un nou set de ,,inginerii” în vederea Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ,,Buzău 2008”, pentru ca Făcăleţ să nu poată prelua controlul.

Însă propunerea de majorare a capitalului social al Companiei de Apă prin dobândirea calităţii de acţionar de către membrii asociaţi, prevăzută la punctul 5 i-a dat fiori grupării lui Toma.

Binomul Tescaru-Neagu este acuzat de o tentativă de a face ca municipiul Buzău să-şi piardă calitatea de acţionar majoritar, de la 75,6 la sută din acţiunile deţinute la sub 50 de procente, ceea ce i-ar bloca pentru toteauna pretenţiile lui Toma de a prelua frâiele companiei.

Nu zicem că n-o fi aşa. Însă, de fapt, acesta este şi motivul principal pentru care a fost bălăcărit Ciolacu în blogul de paritd pentru că nu tranşează războiul în favoarea lui nea Tomiţă.

Ciolacu nu e însă ultimul fraier din cartier. El este conştient că dacă va interveni în acestă dispută mizerabilă îi va face jocurile lui Cezar Preda şi implicit îi va netezi acestuia calea de a prelua împreună cu asociatul său, nea Tomiţă, frâilele PSD. Ciolacu şi Neagu se tem pe bună dreptate că vor fi scuipaţi din partid, că vor deveni victimele răzbunării lui Cezar Preda omul care coordonează din umbră acest atac bine organizat.

Ciolacu ştie şi că dacă va ceda şantajului mediatic, în scurt timp o va apuca pe calea celui care l-a consacrat, un doctor de renume din Buzău care acum a ajuns să-şi scrie memoriile în cabinetul din cartierul Orizont.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com